Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Centra Ashlee Hotel Patong

237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Phuket, Thajsko 83150 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exteriér hotelu Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exteriér hotelu Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Lobby Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hosty Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurace Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurace Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Fitness prostory Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazén Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge
Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/lounge Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurace Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Restaurace Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazén Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazén Centra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazén
Oblast: Patong Počet pokojů: 110
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 774 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,2
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (774)
Seřazeno podle:
Sebastian N. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. srpna 2015
Location

Staff are friendly, located near the beach and plenty of street food near the hotel
8,7
Nahlásit hodnocení
Ekasit W. Obchodní cestující Thailand, 1. srpna 2015
City hotel, Shopping area, Restaurant

City hotel, Shopping area, Restaurant
8,7
City hotel, Shopping area, Restaurant
Nahlásit hodnocení
Ekasit W. Obchodní cestující Thailand, 30. července 2015
Beach hotel, Nice pool, Good seafood

Beach hotel, Nice pool, Good seafood
8,7
Beach hotel, Nice pool, Good seafood
Nahlásit hodnocení
Peter K. Páry United States of America, 27. července 2015
My stay

Location was great rooms were big lots to do at the hotel
9
The stay was great the only complaint I have is that the bed was too hard.
Nahlásit hodnocení
Andar A. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 25. června 2015
centra

location, spacious, price
7,3
Not bad.
Nahlásit hodnocení
Weei K. Páry Malaysia, 19. června 2015
Next to hard rock and beach

5 minute to beach and night market.
8,7
Nahlásit hodnocení
Sylvere L. Rodiny s malými dětmi France, 11. června 2015
This hotel need renovation and more maintenance

Location.
4,7
Very bad smell in the lobby and also guest room, very poor amenities.
Nahlásit hodnocení
Vebi G. Skupiny Indonesia, 10. června 2015
Big Room with the noisy sound everynight.

Big Room, Clean, Food
7,7
The hotel has big room with clean and good services. but the noise at the night very terrible because the hard rock cafe and bar around the hotel that turn on loud sound speaker until 3am in the morning. the breakfast quite good but you need to come before 9am or everything is gone. the 4 star hotel but the bath-lines is really limited.
Nahlásit hodnocení
Ho M. Páry Malaysia, 5. června 2015
Just a friendly review, no bad intentions

It's value for money, its proximity to town and the beach and the size of its rooms
7
It was good. Their Hotel Manager who is forever friendly, attentive and resourceful takes care of me and my companion very well each time we stay there. He always follows up on feedbacks and works hard at making your stay a better one. He help me out from a situation with my booking- I need to leave early due to a medical condition, and he voluntarily settled my problems with the booking firm without me asking him to. That was excellent customer service!! As for the hotel itself maybe they can look into some worn out fixtures and do some minor touch ups for all the rooms and especially the lift - extremely slow, poor ventilation inside and not appealing. I will definitely return to this hotel and I'm a regular since its opening.
Nahlásit hodnocení
Huyen L. Páry Vietnam, 3. června 2015
Quite good

Staff, location
6,3
I saw some better hotel and more center than this hotel so next time I'll choose another
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Centra Ashlee Hotel Patong PhuketCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exteriér hoteluCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Exteriér hoteluCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - LobbyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pokoj pro hostyCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestauraceCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestauraceCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Fitness prostoryCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazénCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Pub/loungeCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestauraceCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - RestauraceCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazénCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - BazénCentra Ashlee Hotel Patong Phuket - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02