Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Koupelna Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazén Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Fitness prostory Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Zahrada Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Zahrada Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive Lounge Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Blízká atrakce Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepce
Oblast: Pratunam Počet pokojů: 266
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5131 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,6
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (5131)
Seřazeno podle:
Jeff K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 27. července 2015
Enjoyable family lodging

Cleanliness, location, helpful staff
8
Excellent.
Nahlásit hodnocení
Lau C. Skupiny Singapore, 25. července 2015
Second stay at Centre Point pratunam

Big room, excellent customer service, very pleasant stay
9
This is my second stay at Centre Point Pratunam (CPP). My travel companions were pleasantly surprised by the room size and comfort. We truly enjoyed our three nights stay at the hotel. Some positive points to note: - Large room size - Very friendly staff - Well-equipped gym - Near Platinum Mall and Pratunam Market Things to improve - Mosquito at the lobby area - Water heater is slightly faulty - Not very near to BTS I would highly recommend other travelers to book their stay at CPP. Looking forward to my third stay at this hotel should I visit Bangkok again.
Nahlásit hodnocení
Judy L. Skupiny Singapore, 25. července 2015
Old but practical hotel

Location, Staff and Human touch
7,3
The location is great if you like Pratunam area. Shopping, massage, eateries etc just steps away. There's a water point at the lobby providing both water and chrysanthemum to quench your thirst when you come back. Our disappointment - we stayed in the big room for 4, when we ask for extra 2 pillows, they only provide one.
Nahlásit hodnocení
Judy L. Skupiny Singapore, 23. července 2015
Old but practical

Location, staff and human touch
7,3
Location - shopping, eateries and massage within steps away Human touch - water point at lobby supplying both water and chrysanthemum for guest Disappointment - we stayed in a big room for 4. When we asked for 2 extra pillows, only 1 was provided.
Nahlásit hodnocení
Sze H. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 20. července 2015
Centralized location with great service.

Location is near shopping areas, good service and large comfortable rooms.
9,3
Nahlásit hodnocení
Leong W. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. července 2015
Great Stay

Great location, Helpful staff and large clean rooms
9
Good.
Nahlásit hodnocení
Sinta L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. července 2015
Location!!

nice room, the location n cleanliness
8,3
My stay was great. Room is huge n clean. Location also good its in pratunam area very closed to platinum mall n easy to find food
Nahlásit hodnocení
Ting C. Skupiny Singapore, 18. července 2015
Spacious room, comfortable

spacious, comfortable, near Platinum shopping mall
8,7
It was a great stay with extremely good service! Spacious and provides great facilities. Only thing is that Aircon compressor was really loud!
Nahlásit hodnocení
Pooi H. Páry Malaysia, 13. července 2015
Good staff and great location

Great location. Easy to access to shopping area
7
Nahlásit hodnocení
Yuan Q. Páry Singapore, 13. července 2015
Awesome location, spacious room

Its location is awesome. Near to shopping area yet away from the main traffic, which really cuts down the level of noise. There are a few massage parlours downstairs.
9,7
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KoupelnaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazénCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Fitness prostoryCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ZahradaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ZahradaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive LoungeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Blízká atrakceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03