Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Centre Point Pratunam Hotel

6 Soi 15 Petchburi Road, Rajthevee, Pratunam, Bangkok, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Centre Point Petchburi Hotel
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klub Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hotelu Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Koupelna Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazén Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Fitness prostory Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby
Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrum Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Zahrada Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Zahrada Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Lobby Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Restaurace Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive Lounge Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Blízká atrakce Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dopravní spojení v blízkosti Centre Point Pratunam Hotel Bangkok - Recepce
Oblast: Pratunam Počet pokojů: 266
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5005 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
8,6
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (5005)
Seřazeno podle:
Chelly Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. května 2015
room clean,location near market,staff very nice

i like this hotel because near market,room clean
9,7
I will come back for holiday
Seng K. Skupiny Singapore, 29. května 2015
convenient location

location, big room and comfortable bed
10
the room is big. bed is comfy. However room feels old and seems more like an apartment. Will stay again if using family room as the room size is good.
Tan K. Skupiny Malaysia, 28. května 2015
Enjoyable stay

Good location , clean hotel and helpful staff
9,7
We travel in a group and enjoy our stay at this hotel.It is easily located and very clean.Will come back again
Yoke H. Skupiny Malaysia, 27. května 2015
Great location

great location, staff friendly, comfy room
9
It was exceed my expectation, great location to go shopping and praying
Yeo L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. května 2015
nice staff and great environment

location, room size and cleanliness
7,7
very good experience and get a free upgrade when weekday stay, very good
Thi T. Skupiny Vietnam, 25. května 2015
Bellman and doorman did not care us

Location
8,7
The location is good. room is nice and clean.Just one thing that we feel dissapointed,bellman and doorman saw we have to carry many luggage but they did not come to ask for help.
Lew W. Skupiny Singapore, 25. května 2015
6 days stay at center point partunam hotel.
2,7
we arrived at the hotel at around 9am. We request for a early check-in and we are turn down by a staff receptionist name tony. He add on there's no empty for now but we could get our room now if we pay 1600 baht. It's sound stupid. I replied if there's empty room why don't you just let us check-in. He just replied a straight answer no without explaining. So we just wait till 2pm to check in. The aircon is like on and off and water start dripping and they do nothing.
Leong C. Skupiny Malaysia, 25. května 2015
Good location

Good location
7
Zheng Z. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 21. května 2015
Bangkok

Near pratunam matket.
9
Good location. Room is spacious.
Ming J. Skupiny Singapore, 20. května 2015
CPH

Size of room, location, facilities
9,7
Value for money

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Centre Point Pratunam Hotel BangkokCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dětský klubCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Interiér hoteluCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - KoupelnaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - BazénCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Fitness prostoryCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Obchodní centrumCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ZahradaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - ZahradaCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - LobbyCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RestauraceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Executive LoungeCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Blízká atrakceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Dopravní spojení v blízkostiCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - RecepceCentre Point Pratunam Hotel Bangkok - Bazén


AS-AGWEB-3B02