Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipíny 1004 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Recepce Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Apartmá Century Park Hotel Manila - Bufet
Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Prostory pro setkávání Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Malate Počet pokojů: 500
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1645 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,7
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1645)
Seřazeno podle:
Dominic O. Obchodní cestující India, 3. července 2015
Average hotel

location, shopping, nightlife
6,7
Stay was comfortable, staff was friendly, food was ok, but the room condition was average, furniture and toilet fittings are old. as i checked into the room i had Housekeeping redo my bed as the sheet was dirty and also seemed very old. i think this hotel needs a serious renovation to match the 5 star rating.
Dominic O. Obchodní cestující India, 3. července 2015
OK Stay

Nightlife, shopping, Convenience
6,7
It was an ok stay, nothing specific to mention here, I don't think i had a 5 star experience, hotel needs renovation.
Amado T. Páry United States of America, 2. července 2015
it's ok

average hotel
4,7
My 1st night its not good the room that they gave me is "socks' theres is roaches in my bathtub and rat in my room and water leaking in the shower area and sink and also no handles in the sink opener where you brush your teeth.and they use very old bed in that hotel and not comfortable to sleep...
Woojin J. Jednotlivci South Korea, 30. června 2015
moderate, calm and reasonable

big room and kind staff
7,3
Worth 100 Box not more.
Redentor B. Jednotlivci United States of America, 27. června 2015
Satisfied with my stay

Room is very clean
6,7
Was indeed ok but check in staff at front desk needs to be more service oriented and courteous
Paul S. Páry United States of America, 27. června 2015
was good

food,, service ,,clean
7,7
was good staff good food good service good
Robert S. Obchodní cestující Philippines, 26. června 2015
The hotel is good but not deserve to be five star

Location, price, food
8
Staff was accommodating and polite
Anthony B. Páry United Kingdom, 26. června 2015
Free upgrade to a suite for returning.

Customer service, k9 unit and food quality.
10
Awesome!
Louis B. Páry United States of America, 26. června 2015
A 5-star hotel for cockroaches!

Leaving, not looking back and another hotel
4,3
This stay was my second and only by mistake. This hotel is in a filthy neighborhood and in need of a complete overhaul. The rooms are very outdated with stains on the carpets, sheets, curtains. The furnishings are also worn and in need of replacement. This hotel is certainly not as they rate it and should be a 3.5 star at best.
Anthony E. Obchodní cestující Philippines, 26. června 2015
Great Stay

comfort, location, food
7,7
the best

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - RecepceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - ApartmáCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - VchodCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sál


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A07