nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipíny 1004 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Recepce Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Fitness prostory
Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Apartmá Century Park Hotel Manila - Bufet Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Executive Lounge Century Park Hotel Manila - Restaurace
Oblast: Malate Počet pokojů: 500
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1300 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,7
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1300)
Seřazeno podle:
Mark B. Jednotlivci Canada, 18. listopadu 2014
Great hotel

THe lobby, Water pressure, and swimming pools
8,3
Very comfortable place to stay. Have stayed there before and will return. Great location, great facilities, great food. I recommend this hotel.
Michael S. Páry United States of America, 17. listopadu 2014
Dirty
3,3
Cockroach ran over my hand in the room. I ate what the waiter wanted not what i ordered. Filthy and old.
Priit S. Skupiny Estonia, 16. listopadu 2014
Not recommend

There's no best things
2,7
Absolut disaster
Liza M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. listopadu 2014
Comfortable one

accessible to shopping mall, good food, nice staff
7,3
My child and I enjoyed our one night stay at century park hotel. They need to improve the beddings and pillows. My child told me that it has an unpleasant smell. Plus the low ventilation of aircon. But it's safe to stay in this hotel.
Vanessa V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. listopadu 2014
week end staycation

Good and newly renovated rooms. Food was delicous. Cheaper price.
9
My stay was awesome.
Alma Y. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. listopadu 2014
Nice place, friendly staff...

location, price and the staff
9,3
the food was good and the staffs are very accomodating. room is a little bit small but clean. will definitely comeback!
Jeffrey M. Obchodní cestující United States of America, 8. listopadu 2014
Nice breakfast buffet

buffet, hot tub, close to Harrison's
9
I liked this hotel. It had good conference facilities, restaraunt, close to mall, staff was good.
Ali Y. Obchodní cestující Malaysia, 8. listopadu 2014
Century Park Malate

Location, shopping, comfort
7,3
My stay at Century Park Hotel, Manila was a pleasant experience. The hotel is located near a shopping mall, so it was convenient for me to buy some of the things I needed during the stay. One major setback for me was the difficulty in finding Halal restaurants. The service by the staff was excellent.
Richard T. Obchodní cestující Singapore, 6. listopadu 2014
Great Service At Century Park Hotel

Good service, accomodation and good location
8,7
Kent J. Páry Norway, 5. listopadu 2014
Ok hotel but old

Cheap and ok location
5,3
The stay was okay but old rooms. The business center was very expensive to use. Very expensive.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - RecepceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - ApartmáCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Executive LoungeCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Vchod


AS-AGWEB-3B05