Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipíny 1004 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Recepce Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Apartmá Century Park Hotel Manila - Bufet
Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Prostory pro setkávání Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Malate Počet pokojů: 500
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1585 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,7
Personál
7,4
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1585)
Seřazeno podle:
Sunshine O. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 29. května 2015
star

location, friendly staff
8,3
Andrew J. Páry Australia, 28. května 2015
An aged hotel

Cold beer
6,3
Could do with a makeover as most things looked a bit tired .
Aileen L. Obchodní cestující Philippines, 25. května 2015
My stay

The staff
7,3
Good except for the presence of roaches in my room
James A. Páry United Kingdom, 25. května 2015
Fourth Visit

The modern room, staff & location
9,7
Really enjoyed our stay. It's our fourth time back although the change to standardize the welcome drinks was disappointing. On previous visits we've enjoyed a glass of wine and a beer as a welcome drink from the hotel. This has made us stay in the bar and order more drinks. Now the choice is a bottle of water of a non alcoholic punch. I don't think this is a good move and we spent less time and money in the bar than previous trips. Never the less, we still love the hotel and staff.
Seakar P. Obchodní cestující Singapore, 22. května 2015
Century Park

Staff, location, price
8,3
I stay at the old wing. There was cockroaches everywhere.
Glenn I. Jednotlivci Philippines, 16. května 2015
Stay cation for a night

pool, food, people
7,7
Standard hotel service. Good place to rest amidst he busyness of the metro.
Kimberly R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 16. května 2015
We had a wonderful stay. Great service

Service, food
10
Jocelyn G. Obchodní cestující Philippines, 12. května 2015
it was on promo because it falls under a secret d

huge room, welcome drinks, minibar not so expensive
7,3
Pleasant
William H. Páry United States of America, 11. května 2015
Pretty good hotel

Friendly staff, good location
6,7
The hotel needs to pay more attention to maintenance. For instance the carpeting on the upper floors needs to be cleaned. The staff a friendly and helpful. It's a little overpriced.The refrigerator has some grossly overpriced items. That is typical though.
Ariane J. Páry Philippines, 10. května 2015
We enjoyed our stay

pool, fitness center and nice ambience
7
It was good however some staff are not accomodating especially those who are in the buffet area.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - RecepceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - ApartmáCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - VchodCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01