Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipíny 1004

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1870 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
7,7
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1870)
Seřazeno podle:
Maripola A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. května 2016
Nice room
5
Good airconditioning system soft bed
Nahlásit hodnocení
James P. Páry United States of America, 1. května 2016
Enjoyable stay
6,7
Spent 4 nights here recently with my wife. The hotel employs a large staff and every one we encountered were friendly and most helpful. The room was large and clean, good cable tv, nice c/r, plenty of hot water, nice view, wifi was good, breakfast buffet is best I've had so far in Manila hotels. Two pools, one large for relaxing and a nice lap pool. Hotel is right next to Harrison Plaza so you can walk out the door and choose from several eating places. A short cab ride to MOA, Robinson Place or Makati. I definitely recommend.
Nahlásit hodnocení
Maria L. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. dubna 2016
Excellent Stay
5,3
Our stay was excellent except for the bed that is movable, it doesnt stay coz the lock doesnt work,
Nahlásit hodnocení
Elenita M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 24. dubna 2016
Kids bonding
5,7
The hotel is really nice, good facilities & with approachable staff.
Nahlásit hodnocení
Jely H. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. dubna 2016
First Time Stay
4,7
I stayed with my Family at this hotel bec it is near our destination for the next day. However, i found that given the rate they charged me for the room, you still have to call the housekeeping for some toiletries (no soap and shampoo) and their tv was not as clear as it should be.
Nahlásit hodnocení
Tan V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. dubna 2016
Must return
6,3
I was pleasantly surprised how the hotel has transformed from its old rustic and dark lobby into a chic hotel lobby. The room we got amused me because of its size as well as the beds. The only thing that seems not to belong is the size of the flat tv. Hope they can make an upgrade on that. They have good wifi and cable signal. The food! Breakfast was great. The restaurant is spacious and cozy.. Attendants very attentive. Must return for a longer period of stay and more rooms to book my expansive family.
Nahlásit hodnocení
Yeoh K. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2016
overall is good
4,7
will recommend to friends
Nahlásit hodnocení
Yeoh K. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2016
i happy for staying here
4,3
will come again
Nahlásit hodnocení
Yeoh K. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2016
will introduce to friends
4,7
b'fast is ok, but every day almost same
Nahlásit hodnocení
Yeoh K. Obchodní cestující Malaysia, 17. dubna 2016
if come to philippine, this is my first chose
4,7
overall ok
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - RecepceCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Balkón/terasaCentury Park Hotel Manila - ApartmáCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05