Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipíny 1004 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Lobby Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Recepce Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Bazén Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Fitness prostory Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty Century Park Hotel Manila - Apartmá Century Park Hotel Manila - Bufet
Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Restaurace Century Park Hotel Manila - Interiér hotelu Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Taneční sál Century Park Hotel Manila - Prostory pro setkávání Century Park Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Malate Počet pokojů: 500
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1668 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,7
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1668)
Seřazeno podle:
Ahmed B. Páry Egypt, 29. července 2015
Nice hotel

Food,staff,location
7
Nahlásit hodnocení
Tang W. Obchodní cestující Hong Kong, 23. července 2015
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Nahlásit hodnocení
Ahmed B. Páry Egypt, 22. července 2015
Very good

Staff food location
9,7
Nahlásit hodnocení
Maria U. Jednotlivci United States of America, 17. července 2015
Very satisfied. I go every month

bed, service, food
10
fabulous experience
Nahlásit hodnocení
Paul S. Jednotlivci United States of America, 15. července 2015
ok

near airport , staff friendly food good
8,7
stayed here before everything god except for some reason while they were doing construction everywhere they charged double go figure
Nahlásit hodnocení
Katsuji I. Obchodní cestující Japan, 13. července 2015
Not 5 star

Good location, with Pool, enough space
4,7
Very old hotel forget the position of 5 stars. I have an ache on my knee after surgery operation. I can't keep to stand long time. But it tooks more than 20 minutes to make me wait. No one tries to welcome me. The location is good near Shopping Plaza, and nice pool at ground floor. Hotel room was enough big. But cockroach came out, hotel towels were more than 5 years old, no hot water in shower, the level of breakfast was B-. I may reserve another hotel. The most worse point was no smile and sanitation from hotel men and women.
Nahlásit hodnocení
Taegeon Y. Jednotlivci South Korea, 12. července 2015
Had great time staying there!

Room, staff, food
9,7
I really liked staying in this hotel, and i will definetely go back there for sure. got a free room upgrade. Nice
Nahlásit hodnocení
Roger B. Páry United States of America, 11. července 2015
A pleasant stay

Location staff comfort
8
We are return customers to this hotel as we enjoy it here. Great location for us with s friendly staff. It's a nice older building reasonably well kept. We're happy again with our stay but I wish they would clean or replace the dirty carpet in the rooms. We will return !
Nahlásit hodnocení
Kiok L. Obchodní cestující Singapore, 10. července 2015
Hotel is so...so

Good is big, sufficient amenities, location not too bad
6
The hotel is old, and is in need of a major renovation. Fortunately, work is being done in the hotel to give it a face-lift. The hotel is overall big, with all the necessary amenities. Some cheap restaurants around, including fast-food joints. Taxis are easily available. Big shopping mall next to hotel.
Nahlásit hodnocení
Ernel F. Jednotlivci Philippines, 7. července 2015
Rundown

no comment
6,3
I decided to move to another hotel during during my last day.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - RecepceCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - BazénCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - ApartmáCentury Park Hotel Manila - BufetCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - RestauraceCentury Park Hotel Manila - Interiér hoteluCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - LobbyCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Fitness prostoryCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Jídlo a nápojeCentury Park Hotel Manila - Prostory pro setkáváníCentury Park Hotel Manila - Exteriér hoteluCentury Park Hotel Manila - VchodCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Pokoj pro hostyCentury Park Hotel Manila - Taneční sálCentury Park Hotel Manila - Taneční sál


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06