nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Charterhouse Causeway Bay

No.209-219 Wanchai Road, Wanchai, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Charterhouse Hotel
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartmá Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Apartmá Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Koupelna Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Koupelna Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hotelu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Lobby
Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hotelu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hotelu Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Charterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge
Oblast: Wanchai Počet pokojů: 294
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 1183 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,1
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (1183)
Seřazeno podle:
Adrienne L. Páry Singapore, 23. listopadu 2014
Overrated. Old furnishing

Location
5,7
Average at best
Stephen B. Páry United States of America, 18. listopadu 2014
Only stayed one night

Price, location, view
9,3
Ok, the bed was too small
Peter B. Jednotlivci United Kingdom, 17. listopadu 2014
Cheap bed in Causeway Bay

Price, location and convenience
6,7
OK
Rahamat B. Obchodní cestující Singapore, 15. listopadu 2014
It's confortable and clean hotel in good location

Good location. Clean and well maintained
6
It was confortable but I was disappointed the big bed only double bed and not queen size.
Ying M. Jednotlivci Hong Kong, 7. listopadu 2014
OK

GOOD SERVICE
4
Chong Y. Obchodní cestující Malaysia, 4. listopadu 2014
Value for Money

Value, Comfort, Space
7,7
The room size is much bigger compared to other hotels that i have stayed in HK for similar price. Though you need to walk about 10 mins to the nearest MTR, it is close to shopping and food. Will stay here again.
Dominic W. Jednotlivci New Zealand, 2. listopadu 2014
Good for what it is

location
7
The hotel is in an excellent location, but the housekeeping standard was poor. I would not recommend to a first time visitor to Hong Kong, but quite OK otherwise.
Edmond L. Obchodní cestující New Zealand, 25. října 2014
Smallest room in any hotel I stay for last 30 yr

location thats all
3,7
I was given the worse and properly the smallest room in the hotel contrary to what I saw on the websit when I made my booking. The hotel has taken advantage of me being single and offer me the smallest room and a single bed that place against the wall, the power point does not work. Renovation during the day and te corridor is narrow and have laundry bags place along the corridor not sure this is fire safety compliance. Shower box can hardly turn around and I hit on the rail on the wall everytime I make a turn. Not a hotel I will retunr for sure.
Lung M. Páry Hong Kong, 23. října 2014
Nice Stay

Value of Money, Room Condition and Location
6,7
Very good stay, good facilities and prompt Staff
Daniel N. Obchodní cestující United States of America, 19. října 2014
Decent Hotel, Reasonable Price, Good Location

Good price and location are the top two, and the staff is helpful/friendly.
8,3
My stay was very comfortable and hassle free, exactly what I needed during a busy business trip.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Charterhouse Causeway Bay Hong KongCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmáCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - ApartmáCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hoteluCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - LobbyCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hoteluCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Interiér hoteluCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Jídlo a nápojeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BufetCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Jídlo a nápojeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - BufetCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Jídlo a nápojeCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Obchodní centrumCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostoryCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostoryCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Exteriér hoteluCharterhouse Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01