Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thajsko 10110

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1735 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1735)
Seřazeno podle:
Filip M. Páry Czech Republic, 28. října 2013
Čínská čtvrť, dopravní dostupnost, noční život

internet, kuchyňka, bar na střeše
7
Navzdory lokaci tiché zastrčené místo. Výhoda vlastni kuchyňky. Relativně čistý. Klimatizace blízko postele,takže nepříjemně chladí a je hlučná.
Nahlásit hodnocení
Sim S. Obchodní cestující Malaysia, 7. dubna 2016
Good
5
Good enough, fair
Nahlásit hodnocení
Henderikus L. Obchodní cestující Netherlands, 24. března 2016
The location is good, hotel need to be freshed up
3,7
Its a shame, so good location. The hotel needs to paint and refresh the rooms and bathrooms. The reception need a cleaner look. The staff need to be more friendly.
Nahlásit hodnocení
Michaela H. Jednotlivci Germany, 1. března 2016
Hotel in the heart of China Town
3,3
Hotel is a bit old-fashioned, stuff speaks less English, room was not clean, no soap or shampoo in bathroom
Nahlásit hodnocení
Oana I. Jednotlivci Romania, 21. února 2016
Hotel could use a good cleaning
3
At this price, you'd expect at least a clean place. The hotel was just built and then left to rot, no maintenance whatsoever. Everything is sub-par. The location is the only positive thing.
Nahlásit hodnocení
Christof S. Skupiny Switzerland, 20. února 2016
Bangkok for a week

Friendly staff, quiet, clean room
7
Nahlásit hodnocení
Oana I. Jednotlivci Romania, 17. února 2016
Dirty old tired hotel
2,7
Everything smells and is dirty. Brown spots on curtains, holes in sheets and pillow cases, everything is dusty and badly maintained. I guess this was a nice hotel once but nobody cleaned it since. I got sick from the germs in the AC which obviously wasn't cleaned since the beginning of time. There are 10$ hostel private rooms in the same area with much better conditions. Too bad because the location is very convenient and the hotel itself just needs a good cleaning.
Nahlásit hodnocení
Thirawat B. Páry Thailand, 14. února 2016
Great
6
.
Nahlásit hodnocení
Ngar Y. Jednotlivci Malaysia, 11. února 2016
Good location
4,3
clean and good location
Nahlásit hodnocení
Amanda L. Páry United States of America, 7. února 2016
Great value
6,7
Staff was very helpful. We were on the fifth floor and the room got very hot from being in the sun all day, but the air conditioning is powerful and cools the room quickly. Very good water pressure in the shower.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaCheck Inn China Town Bangkok - Balkón/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - Interiér hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Balkón/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - KoupelnaCheck Inn China Town Bangkok - KoupelnaCheck Inn China Town Bangkok - VybaveníCheck Inn China Town Bangkok - RecepceCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - RestauraceCheck Inn China Town Bangkok - Interiér hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05