Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Check Inn China Town

204-208 Soi Yaowarat 8, Charoen Krung Road Soi 14, Khet Samphantawongse, China Town, Bangkok, Thajsko 10110

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1745 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,7
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (1745)
Seřazeno podle:
Filip M. Páry Czech Republic, 28. října 2013
Čínská čtvrť, dopravní dostupnost, noční život

internet, kuchyňka, bar na střeše
7
Navzdory lokaci tiché zastrčené místo. Výhoda vlastni kuchyňky. Relativně čistý. Klimatizace blízko postele,takže nepříjemně chladí a je hlučná.
Nahlásit hodnocení
Andrew Z. Obchodní cestující United States of America, 26. května 2016
The Best Budget Hotel I've Ever Stayed In
6,7
When I first stayed here, I had to walk through a narrow little alley to get there. I thought I had gotten myself into something terrible. Was I wrong. This is a very well run place. It's spotlessly clean, everything in the room works fine. The staff is helpful. And the location is the best. I can't comment about the breakfast because why eat breakfast in a hotel when you are surrounded by Chinatown. In terms of being a budget hotel, this place is impeccable.
Nahlásit hodnocení
Phuong T. Rodiny s malými dětmi Vietnam, 16. května 2016
Good location
4,7
The room is small but convenient. The lights in rooms are not good, The key to open the door always gets trouble. The receptionist is not much warm. But we like this location, it's very near the Yaowarat Road with many street foods to try
Nahlásit hodnocení
Huu K. Jednotlivci Vietnam, 9. května 2016
Good at that price
6,3
17 per night with standard twin room, that's perfect but Wifi was not good, I have to log in time to time and it's slow,
Nahlásit hodnocení
Stephen W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 7. května 2016
hidden
5
a little bit hidden but great location and a good room
Nahlásit hodnocení
Abdullah T. Jednotlivci Maldives, 4. května 2016
i enjoyed staying there
4,7
The place is good for one or two nights, its not that bad compare to the value for money,
Nahlásit hodnocení
Abdullah T. Jednotlivci Maldives, 1. května 2016
china town area
4
there are better place around, with similar price
Nahlásit hodnocení
Sim S. Obchodní cestující Malaysia, 7. dubna 2016
Good
5
Good enough, fair
Nahlásit hodnocení
Henderikus L. Obchodní cestující Netherlands, 24. března 2016
The location is good, hotel need to be freshed up
3,7
Its a shame, so good location. The hotel needs to paint and refresh the rooms and bathrooms. The reception need a cleaner look. The staff need to be more friendly.
Nahlásit hodnocení
Michaela H. Jednotlivci Germany, 1. března 2016
Hotel in the heart of China Town
3,3
Hotel is a bit old-fashioned, stuff speaks less English, room was not clean, no soap or shampoo in bathroom
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Check Inn China Town BangkokCheck Inn China Town Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaCheck Inn China Town Bangkok - Balkón/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - Interiér hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Balkón/terasaCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - KoupelnaCheck Inn China Town Bangkok - KoupelnaCheck Inn China Town Bangkok - VybaveníCheck Inn China Town Bangkok - RecepceCheck Inn China Town Bangkok - VchodCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - RestauraceCheck Inn China Town Bangkok - Interiér hoteluCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hostyCheck Inn China Town Bangkok - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06