nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 658 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,2
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (658)
Seřazeno podle:
Jiri P. Páry Czech Republic, 24. října 2014
Uzasny týden v Hong Kongu

Poloha, vyhled, velikost pokoju
10
Vse v naprostem poradku. Velke ciste pokoje s uzasnym vyhledem. Na strese hotelu terasa s grilem. Hotel ma idealni polohu. Z letiste k nemu jezdi prima linka autobusu, která stavi tesne vedle hotelu. Zastavka tramvaje cca 200 m, metro cca 500 m. Pokoje byly ciste, uklizene. V kazdem pokoji je prakticka kuchynka s lednici, varicem a mikrovlnkou. Umisteni primo na Hong Kong Islandu je skvele. Prilehle ulicky jsou krasne, plne obchodu a restauraci. Pobyt jsme si maximalne uzili, vrele tento hotel doporučujeme.
Yiu C. Páry Hong Kong, 16. února 2015
gd
10
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Chan C. Páry China, 15. února 2015
Nice seaview & mini kitchen, poor check-out staff

Wonderful seaview, nice kitchen with all necessary utensils, helpful check-in staff
7,3
Comfortable room. Good shower system. Two rooms per floor with separate lift lobbies which provide high privacy. Near tram & bus stops, supermarkets and wet markets. Convenient for people who like to cook. Very helpful and friendly check-in staff. Very slow check-out process which kept all the guests waiting. The check-out staff questioned different guests in an impolite way for 'missing / not-working items' which was originally missing/not-working while checked in. Suggest other travelers to check-out earlier and report any problem in the room in advanced. Only central heating system is available in winter. Not enough fresh air.
Shuk P. Páry Hong Kong, 14. února 2015
Very good

Staff are helpful, nice view and very reasonable price
9,3
very nice and helpful
Candace C. Jednotlivci United States of America, 12. února 2015
Stay

Space, value, location
10
Great
Evannie M. Páry Philippines, 5. února 2015
Lovely Hotel but Staff !

Big Rooms, great view, good price
6,3
Lovely place, stayed here before but staff was horrible. I had a few drops of my hair dye on the towels and they wanted me to pay for it. I told them those usually come off. In the end they made me wash the towels myself so I don't have to pay a ridiculous amount they said the value of those towels were.
Christina C. Obchodní cestující United States of America, 23. ledna 2015
posh home away from home

great layout. comfortable space for week long stays
10
best stay in HK ever. I didnt feel claustrophobic and it really felt like a very calm and quiet upscale apartment home away from the stressful crowds. Much needed after a full day in HK every day
Chun W. Páry Hong Kong, 20. ledna 2015
Nice home

Nice view, clean and big room
8,7
It's good that I can stay with my little puppy!
Youngmin O. Páry Hong Kong, 19. ledna 2015
good

big space, nice view, privacy
7,7
Tishree H. Jednotlivci Canada, 31. prosince 2014
Nice

View, size, bathtub
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3C03