Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 710 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,3
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (710)
Seřazeno podle:
Jiri P. Páry Czech Republic, 24. října 2014
Uzasny týden v Hong Kongu

Poloha, vyhled, velikost pokoju
10
Vse v naprostem poradku. Velke ciste pokoje s uzasnym vyhledem. Na strese hotelu terasa s grilem. Hotel ma idealni polohu. Z letiste k nemu jezdi prima linka autobusu, která stavi tesne vedle hotelu. Zastavka tramvaje cca 200 m, metro cca 500 m. Pokoje byly ciste, uklizene. V kazdem pokoji je prakticka kuchynka s lednici, varicem a mikrovlnkou. Umisteni primo na Hong Kong Islandu je skvele. Prilehle ulicky jsou krasne, plne obchodu a restauraci. Pobyt jsme si maximalne uzili, vrele tento hotel doporučujeme.
Zhaoying Y. Jednotlivci Singapore, 2. července 2015
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Franz W. Jednotlivci Hong Kong, 28. června 2015
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Longho K. Páry Hong Kong, 23. června 2015
Good

service, room, view
8,7
Colin J. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 17. června 2015
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
David W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 15. června 2015
Excellent choice for short or long stay

Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
9,7
Philip G. Páry United Kingdom, 1. června 2015
Nice size appropriate For HK in a good location

Views, room, space
7,3
Excellent , staff were more than helpful
Lam W. Páry Hong Kong, 31. května 2015
Cozy

seaview, location, room size
7,3
relaxing
Franz W. Jednotlivci Hong Kong, 11. května 2015
Hotel in Sai Wan

close to restaurants, new MTR Starion Sai Wan
5,3
CHI Residences the place is OK but the staff there is not helpful and friendly, they treat you as doing you a favor to stay in this Hotel.
Franz W. Jednotlivci Hong Kong, 10. května 2015
Hotel in Sai Wan

big bath room, close to restaurants and public transportation
5,3
CHI Residences, i like the location and the big bathroom the hotel, it is close to restaurants and new MTR Station Sai Wan is close too.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

SG-AGWEB-6A03