Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 132 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,0
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
6,0
Obchodní cestující (132)
Seřazeno podle:
Chee C. Obchodní cestující Malaysia, 14. ledna 2016
value for money

location, big space and comfortable
6,3
It was a great stay. The size of room is huge, modern and clean. It's also amazing to have a full HK harbor view for the price we paid. The location is in the Sai Ying Pun area, which is where most of the dried seafood shops are located. The only complain I have about this place is there's a very strong, unpleasant smell of the area (dried seafood) present in the room as well...we were on the 9th floor. I'm not sure if the smell will be affecting higher floors. In any case, great value for money but don't forget to bring room freshener!!
Nahlásit hodnocení
Lau K. Obchodní cestující United Kingdom, 17. prosince 2015
The hotel acts like a thief
5,3
The hotel charged me $200 for making the towel dirty. Force me to pay otherwise do not let me go. It is ridiculous.
Nahlásit hodnocení
Eric E. Obchodní cestující Germany, 27. srpna 2015
big room with nice sea view

very big room, sea viee, cleanliness
4,3
Close to Central the location is OK. The seas view and the huge room space is unique.
Nahlásit hodnocení
Ka M. Obchodní cestující Hong Kong, 12. července 2015
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Nahlásit hodnocení
Meyer S. Obchodní cestující Germany, 17. dubna 2015
spacious, wonderful view, very good location

- spacious! generous room zise, spacious bathroom. - walking distance to Sei Ying Pun Station about 200 meters. - amazing view over victoria bay
9,7
excellent location (walking distance to new MTR station Sei Ying Pun), excellent rooms, nice bathroom, kitchen area, amazing view,friendly and helpful staff. Definitely coming back !
Nahlásit hodnocení
Ng L. Obchodní cestující Hong Kong, 5. dubna 2015
Roomy and Comfortable

Well-trained staff
9
Very Good
Nahlásit hodnocení
Qizhang C. Obchodní cestující China, 1. dubna 2015
Very comfortable hotel with big size of room.

Room size, location
7,7
Nahlásit hodnocení
Pritha V. Obchodní cestující India, 18. března 2015
Good! Keep it up.

Service, Ambience & Staff
8
Enjoyed my stay at Chi Residences 138.
Nahlásit hodnocení
Jayson P. Obchodní cestující Philippines, 2. března 2015
My experience

Spaciouse, comfotable bed, living and dining area
6,7
Happy
Nahlásit hodnocení
Christina C. Obchodní cestující United States of America, 23. ledna 2015
posh home away from home

great layout. comfortable space for week long stays
10
best stay in HK ever. I didnt feel claustrophobic and it really felt like a very calm and quiet upscale apartment home away from the stressful crowds. Much needed after a full day in HK every day
Nahlásit hodnocení
1 - 10 z 760 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01