Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 73 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu/čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
5,9
Rodiny s malými dětmi (73)
Seřazeno podle:
Debbie S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. listopadu 2015
Awesome hotel!

Full Harbour View, Room Size, Cleanliness
9
Awesome! Full frontage of the Victoria harbour from our king sized bed that sleeps all 4 of us (2 adults, 1 4yo & 1 2yo) comfortably.. Separate living area where the kids played and watched DVDs when we are not out sightseeing.. Kitchenette with bar fridge, electric kettle, microwave, toaster, coffee maker etc.. Huge bathroom with a shower area that fits H, M and myself comfortably.. Complimentary self service laundry (bring your own detergent) and up to date DVD library available.. Private lift.. Handy phone with free data and international calls back to SG.. Daily housekeeping.. Very good customer service.. Tram, bus, mtr, food all nearby.. I came away totally amazed and impressed..
Nahlásit hodnocení
Soo B. Rodiny s malými dětmi Singapore, 2. listopadu 2015
Room is very spacious

value for money
8
Very satisfied
Nahlásit hodnocení
Sze P. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. srpna 2015
Clean environment! Big room!

Fantasitc harbor view; Clean and comfortable room; Nice staffs
9,3
Nahlásit hodnocení
Sze P. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 27. srpna 2015
Big room and nice harbour view

Big and clean room; Friendly staffs; Nice view
9,3
Nahlásit hodnocení
Sok F. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 1. srpna 2015
Very comfortable stay

Spacious, accessibile, convenient
8,3
Very spacious room that made us feel like home. With a baby we could easily prepare meals at the kitchenette and access different tourist spots by tram
Nahlásit hodnocení
Gennaro B. Rodiny s malými dětmi Italy, 15. července 2015
A b c

A b c
9,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Colin J. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 17. června 2015
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
Nahlásit hodnocení
David W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 15. června 2015
Excellent choice for short or long stay

Very Spacious (for Hong Kong), Great Location, Helpful Staff, Clean, Excellent View
9,7
Nahlásit hodnocení
Martin H. Rodiny s malými dětmi Germany, 30. května 2015
Huge space for Hong Kong Standard

Space, walking distance to MTR, view
8
Easily 4 times bigger than a typical hotel room in Hong Kong with nice view on the harbour. Extention on the Hong Kong Island line of MTR gave an extra option to access the hotel. Very good value on money. Will definitely return.
Nahlásit hodnocení
Jonahlen O. Rodiny s malými dětmi Philippines, 3. května 2015
Unpleasent Hotel.
2,7
Nothing special as the hotel doesn't provide any services. The worst ever hotel I have stayed all my life. No restaurants, no maid services during the holidays. I'm so surprised. In hospitality business there is no public holidays. And the room rate is so expensive when you don't get any service during the stay.
Nahlásit hodnocení
1 - 10 z 759 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01