nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 57 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
7,6
Personál
8,8
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
5,9
Rodiny s malými dětmi (57)
Seřazeno podle:
Claire C. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 8. prosince 2014
Spacious room!

spacious and clean room! Quite at night as well. We enjoyed our stay.
8,3
Rui M. Rodiny s malými dětmi China, 6. listopadu 2014
Perfect hotel/service apartment in HK!

Large room, good view, nice service
9,7
Kefeng S. Rodiny s malými dětmi China, 1. listopadu 2014
excellent service

service, location and hotel condition
8
a nice experience and we extended our stay for one more day.
Kefeng S. Rodiny s malými dětmi China, 31. října 2014
excellent staff

location, service and hotel condition
8
We stayed at the CHI Residences 138 with our little boy. The hotel staff is very helpful. They provided us an alternative room when there was a continues very loud drill noise next to our hotel room.
Dedy R. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 28. července 2014
Nice and Comfort

Spacious, Clean and affordable
7
The place is nice and clean. Highly recommended for traveler with a baby
Derek L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 22. května 2014
Largest harbor view service apartment in hk

Size, price, view
7,7
3rd stay in 2014 2 kids under 2y/o room large enough everyone to feel relaxed and the harbor view was, as always, breathtaking Can be beat for the combination of room size (about 650sf), price (weekday rate was about 130usd inclusive) and full harbor view highly recommended
Kosol Y. Rodiny s malými dětmi Thailand, 27. dubna 2014
Spacious and cozy staying.

space, location, price
8,7
very good service. clean and spacious room with nice view. Great for family with young children.
Graham B. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 23. dubna 2014
efficient, quiet , comfortable.

location, comfort, quiet
9,3
hassle free. quieter than staying right in the centre of the island or inconveniently in kowloon. not disturbances like normal hotel.
Wai K. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 19. dubna 2014
Excellent Location, Clean & Comfortable Room

Big Room, Clean and Tidy, Excellent Location
8,3
A very pleasant hotel with huge room and bathroom; a simple but fully equipped kitchenette; close to local shops and restaurant;
Sok F. Rodiny s malými dětmi Macau, 16. dubna 2014
Good location. Easy to access.

Location. Size.
7,7
It is centrally located and the room is quite big. Good for familiy with children.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3C05