nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 29 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,0
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,7
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
6,2
Skupiny (29)
Seřazeno podle:
Leung W. Skupiny Hong Kong, 29. června 2014
Good view, room needs a little more touch up

View is good, good room size
7,3
Ka K. Skupiny Hong Kong, 28. června 2014
The male cleaning staff 's attitude is really bad!

Enough space for family and for dog as well ....
3,7
Nga M. Skupiny China, 8. června 2014
Nice cool awesome

The stuff said only can stay two ppl in room. Otherwise will charge 400 HKD of each ppl. Wtf
6
Of coz I hv to gd time wif my three fds. But I don't like the stuff. Room is big. Told him we only chill at nite time. But he sill like warning me room at only stay two ppl. N told me About the money charge.
Cheung K. Skupiny Hong Kong, 3. června 2014
Room is big,nice view but staff is unhelpful.

size, view and price
5,7
Kinki A. Skupiny Hong Kong, 23. května 2014
Big apartment

Nice studio flat, open kitchen, harbour view
6,7
Wonderful place here, enjoy cooking with my sweetheart
Xianju M. Skupiny China, 16. května 2014
spacious room !

Kitchen is fully equipped
6,3
Sung A. Skupiny South Korea, 30. března 2014
clean

clean, easy to access for central, large room
6
not bed. recommend group travelers
Tay Z. Skupiny Singapore, 17. března 2014
Very big room

Big room, Comfortable stay
6,7
The room exceeded our expectation, however the walk to the hotel from MTTR is just too far, maynot be suitable for travellors who are looking at convenience.
Tse H. Skupiny Hong Kong, 16. března 2014
Good for family

Good security apartment
7,3
The toilet is very big and good for family or group of frds
Joe C. Skupiny Hong Kong, 28. prosince 2013
Great for hosting party

large space, friendly staff, excellent room view
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3A07