Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 726 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,3
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (726)
Seřazeno podle:
Jiri P. Páry Czech Republic, 24. října 2014
Uzasny týden v Hong Kongu

Poloha, vyhled, velikost pokoju
10
Vse v naprostem poradku. Velke ciste pokoje s uzasnym vyhledem. Na strese hotelu terasa s grilem. Hotel ma idealni polohu. Z letiste k nemu jezdi prima linka autobusu, která stavi tesne vedle hotelu. Zastavka tramvaje cca 200 m, metro cca 500 m. Pokoje byly ciste, uklizene. V kazdem pokoji je prakticka kuchynka s lednici, varicem a mikrovlnkou. Umisteni primo na Hong Kong Islandu je skvele. Prilehle ulicky jsou krasne, plne obchodu a restauraci. Pobyt jsme si maximalne uzili, vrele tento hotel doporučujeme.
Nahlásit hodnocení
Eric E. Obchodní cestující Germany, 27. srpna 2015
big room with nice sea view

very big room, sea viee, cleanliness
4,3
Close to Central the location is OK. The seas view and the huge room space is unique.
Nahlásit hodnocení
Nansi S. Páry Singapore, 9. srpna 2015
expectation

price, big room and place
9,7
very big room with good facilities and good sea view, the transport, special bus services make trip be easier
Nahlásit hodnocení
Sok F. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 1. srpna 2015
Very comfortable stay

Spacious, accessibile, convenient
8,3
Very spacious room that made us feel like home. With a baby we could easily prepare meals at the kitchenette and access different tourist spots by tram
Nahlásit hodnocení
Gennaro B. Rodiny s malými dětmi Italy, 15. července 2015
A b c

A b c
9,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Ka M. Obchodní cestující Hong Kong, 12. července 2015
pleasant stay

Convenient, clean and spacious
8
Satisfactory
Nahlásit hodnocení
Zhaoying Y. Jednotlivci Singapore, 2. července 2015
Hotel gem in an upcoming neighbourhood

Close approximity to MTR and professional staff who speaks good English.
8,3
Comfortable and spacious bathroom and bedroom. Great !
Nahlásit hodnocení
Franz W. Jednotlivci Hong Kong, 28. června 2015
staff no idea of customer service

location, big bath room, close to some restaurants
5,3
the CHI Residences 138 size of the rooms is good but the staff performance on check out is just not acceptable, if you dont mind somebody is unfriendly is the place to stay for you. I tell you my experiance on my check out. "Because you have to pay deposit 1.000HKD room was paid in advance, i went to the counter to check out, the person on the check out counter asked me to wait because somebody will check the room(if i check out of a hotel everything is clean and looks tidy, i never check out of a messy hotelroom)....... after waiting a while the guy on the counter said " is OK you can go " i asked for my deposit 1.000hkd he didnt sai anything gave me the money with a bad face, I took the money and left. No good-bye, no how was your stay, no see you again. I have only here on Agoda 150 bookings i have a very good understanding how hotels should be....... service in CHI Residences 138 is just bad.
Nahlásit hodnocení
Longho K. Páry Hong Kong, 23. června 2015
Good

service, room, view
8,7
Nahlásit hodnocení
Colin J. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 17. června 2015
Lovely large room with view over the harbour

view, room, location
9
best value serviced appt per square metre in hong kong
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B03