nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

CHI Residences 138

138 Connaught Road West, Sai Ying Pun, Ostrov Hong Kong Západ, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna CHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostory CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hosty CHI Residences 138 Hong Kong - Vyhlídka CHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna
Oblast: Ostrov Hong Kong Západ Počet pokojů: 52
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 627 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,2
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
6,1
Všechna hodnocení (627)
Seřazeno podle:
Jiri P. Páry Czech Republic, 24. října 2014
Uzasny týden v Hong Kongu

Poloha, vyhled, velikost pokoju
10
Vse v naprostem poradku. Velke ciste pokoje s uzasnym vyhledem. Na strese hotelu terasa s grilem. Hotel ma idealni polohu. Z letiste k nemu jezdi prima linka autobusu, která stavi tesne vedle hotelu. Zastavka tramvaje cca 200 m, metro cca 500 m. Pokoje byly ciste, uklizene. V kazdem pokoji je prakticka kuchynka s lednici, varicem a mikrovlnkou. Umisteni primo na Hong Kong Islandu je skvele. Prilehle ulicky jsou krasne, plne obchodu a restauraci. Pobyt jsme si maximalne uzili, vrele tento hotel doporučujeme.
Claire C. Rodiny s malými dětmi Taiwan, 8. prosince 2014
Spacious room!

spacious and clean room! Quite at night as well. We enjoyed our stay.
8,3
Demetrio D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. prosince 2014
Spacious

Best HK View, Spacious Rooms, Complete Kitchen Facilities... I like the Espresso Maker :)
9
Best HK View, Spacious Rooms, Best Value for Money, Complete Kitchen Facility and near Macau Ferry... It's just 12 minutes walk if your not taking a cab.
Chan K. Jednotlivci Hong Kong, 29. listopadu 2014
Clean , big room

Clean , big room, near to Macau ferry terminal
8,7
The hotel is clean and the room is spacious.
Geok P. Páry Singapore, 27. listopadu 2014
No regret staying

Spacious, clean and friendly staff
9
Spacious, clean and friendly staff. Was given complimentary upgrade to higher floor which gives me a spectacular sea view.
Franz W. Obchodní cestující Hong Kong, 23. listopadu 2014
small nice hotel in western district

close to my office, to local restaurants and the bathroom
6,3
was OK it is close to my office, i liked the big bathroom and the location is ok too.
Yong Y. Páry United States of America, 16. listopadu 2014
Great value

Great value for the money and huge room size
7
We booked early and got our room for a very very good price. Amazing value considering HK is one of the most expensive cities. The room size was huge! Great for families!
Kai L. Jednotlivci Singapore, 15. listopadu 2014
huge apartment value for money

it is spacious and has a great view. staff were helpful and friendly.
8
Will stay here again!
Milagros B. Páry Philippines, 15. listopadu 2014
Will stay here again!

Wonderful view of the harbour, very helpful staff and very spacious room
9
We were quite surprised with our room, very spacious for HKong rooms. We also had a wonderful view of the harbour. You get to see the Turbojets going to Macau arrive & depart. The hotel is a bit far from the MTR station, about 15 mins walk but just follow the main road & you wont get lost. It is also quite easy to get to the hotel from the airport, just take the A12 bus going to the city. Going to the airport, the bus stop is 4 corners away from the hotel along Water St. The staff were very helpful, giving directions and assisting us with our booking concerns. Will stay here again in the future!
Sze P. Páry Hong Kong, 15. listopadu 2014
nice and big

view and comfy
6
very good, i will go again

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

CHI Residences 138 Hong KongCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - KoupelnaCHI Residences 138 Hong Kong - Fitness prostoryCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - Pokoj pro hostyCHI Residences 138 Hong Kong - VyhlídkaCHI Residences 138 Hong Kong - Koupelna


AS-AGWEB-3A03