nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thajsko 10100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Vířivka Chinatown Hotel Bangkok - Koupelna Chinatown Hotel Bangkok - Pub/lounge Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Oblast: China Town Počet pokojů: 75
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 771 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,3
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (771)
Seřazeno podle:
Soh B. Páry Malaysia, 12. prosince 2014
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5,7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. Rodiny s malými dětmi India, 29. listopadu 2014
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. Obchodní cestující Singapore, 21. listopadu 2014
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. Obchodní cestující Singapore, 20. listopadu 2014
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. Obchodní cestující India, 20. listopadu 2014
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7,7
Nothing that needs to be grudged about.
Yong H. Skupiny Singapore, 19. listopadu 2014
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
6
Yong H. Skupiny Singapore, 19. listopadu 2014
very small room, overpriced

tiny room, not very comfortable, overpriced for such hotel
5,7
Kheng C. Páry Australia, 17. listopadu 2014
Chinatown Stay

location
7
location is good, staff is helpful, but I was given the wrong room: I've booked the Superior room but was given the Standard room
Fenny L. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 15. listopadu 2014
Kind of free mineral water

the location is good, staff helpful
7,7
Just a little info for you guys, the mineral water that the hotel put in the refrigerator, have 4 bottle. 2 bottle is made from glass bottle, and the others 2 bottles again is as usually our mineral water. But remember, the free mineral water is from the glass bottle. i just knew it when I want to take my deposit back coz want to check out. They charged me for the water I drank.
Kheng C. Páry Australia, 11. listopadu 2014
Chinatown feedback

Convenient, value for money
7
Large bed - good! COnveient Some hotel staff is very helpful, but I found difficult to communicate, because staff's english is pretty basic room is not as spacious as I would expect Hotel and room can do with a bit more cleaning up.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - VířivkaChinatown Hotel Bangkok - KoupelnaChinatown Hotel Bangkok - Pub/loungeChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Interiér hoteluChinatown Hotel Bangkok - LázněChinatown Hotel Bangkok - Interiér hoteluChinatown Hotel Bangkok - OkolíChinatown Hotel Bangkok - OkolíChinatown Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaChinatown Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3C04