nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, China Town, Bangkok, Thajsko 10100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Chinatown Hotel Bangkok - Vířivka Chinatown Hotel Bangkok - Koupelna Chinatown Hotel Bangkok - Pub/lounge Chinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty
Oblast: China Town Počet pokojů: 75
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 708 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,3
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (708)
Seřazeno podle:
Duc T. Obchodní cestující Vietnam, 29. srpna 2014
A cool Hotel In Bangkok

1/Good location (next to the Bus stop, MRT Rail road, restaurant, and sight seeing,...) 2/ Good service and warmly reception. 3/ nice staffs, especially Ms. Kojchaporn Srikate (NINA) a very skillful
8,3
I really enjoy my staying there! I will come back for the third time! (this is my second time staying here).
Choong P. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 22. srpna 2014
Best China town hotel

Clean, polite staff & location
8,7
The Chinatown hotel is situated in a strategic location , easy accessible to most eating places and shopping. Rooms are kept clean at all times. You won't feel bored or lonely in this part of the town as it is so busy with many people moving around. I will definitely choose this hotel on my next visit.
Dhanabal R. Jednotlivci India, 4. srpna 2014
not comfortable

not ok
5,3
there is no nearby places for shopping.
Imelia W. Skupiny Indonesia, 9. července 2014
This hotel is very nice and clean...

Location Room Staff
6,7
This hotelbwas great and really nice ...i will recomen to my friend
Duc T. Obchodní cestující Vietnam, 5. července 2014
Clean room, friendly staffs, good location.

Clean rooms, friendly staffs, good location, enveriment protection, I will come back.
7,3
It's really a satisfactory staying! I like this hotel and really enjoy my staying here
Neo C. Obchodní cestující Singapore, 5. července 2014
reasonable

close to market. easy access, local foods
7
convenience
Freddy W. Skupiny Singapore, 29. června 2014
A Warm Welcome

Location, Good WiFi & Clean
8
Good, room was bright & clean. Staff was attentive and well trained. Good FREE Wifi svc provided which allowed us to stay connected with friends and family members at home. A great stay here, will return for Chinatown Hotel in future.
Skylar H. Páry Malaysia, 20. června 2014
Very nice stay after all.

A lot of food in the surrounding, Nice hotel.
9
Seriwati S. Obchodní cestující Indonesia, 19. června 2014
Good location and service

Good location, good service and good food
10
I like the location i can go anywhere its very near my hotel
Tiangao Z. Obchodní cestující China, 18. června 2014
best service

check in and check out , internet
9,3
this is a good hotel for me ,good price good position and good service for me

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - VířivkaChinatown Hotel Bangkok - KoupelnaChinatown Hotel Bangkok - Pub/loungeChinatown Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyChinatown Hotel Bangkok - Interiér hoteluChinatown Hotel Bangkok - LázněChinatown Hotel Bangkok - Interiér hoteluChinatown Hotel Bangkok - OkolíChinatown Hotel Bangkok - OkolíChinatown Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaChinatown Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - LobbyChinatown Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3A05