Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cidade De Goa Hotel

Vainguinim, Beach, Panaji, Severní Goa, Indie 403 004 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Okolí Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Okolí Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Okolí Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Vybavení Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hotelu Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pub/lounge Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hotelu Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Lázně Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Prostory pro setkávání Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Vybavení Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Fitness prostory Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Zahrada Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hotelu
Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Restaurace Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hotelu Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Restaurace Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Lobby Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pláž Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Prostory pro setkávání Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hotelu Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Vybavení Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Vybavení Cidade De Goa Hotel Severní Goa - Fitness prostory
Oblast: Panaji Počet pokojů: 205
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 75 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,8
Poloha
8,2
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (75)
Seřazeno podle:
Anuj S. Rodiny s malými dětmi India, 22. července 2015
Excellent

Staff, location,⚡️Peace
9
Excellent
Deepak G. Rodiny s malými dětmi India, 24. června 2015
It was awesome... i really enjoyed alot

Everything
9,7
Awesome
Atul T. Rodiny s malými dětmi India, 2. června 2015
Good resort but poor and arrogant staff service

location, private beach
5
Deepak G. Páry India, 25. května 2015
awsome location

Food was too good. location excellent. rooms were quite spacious
9
The overall stay was very comfortable.
Abhijeet B. Páry India, 15. května 2015
Good place ask for classic sea view room

Food rooms and beach
6,3
Lakshay S. Jednotlivci India, 6. dubna 2015
Cidade De Goa Hotel
4
Very bad .What kind of a 5star hotel is this
Jaya G. Páry India, 22. března 2015
food was not much options
3,7
food was stale me n my baby is unwell after consuming the food der
Gautam G. Rodiny s malými dětmi India, 7. března 2015
Amazing property will love to go back again

Location , food , staff
9,7
Cool chilled out
Nilesh H. Páry India, 6. března 2015
Best of best ever

Sea view Poll restorant
10
Josee T. Páry Canada, 25. února 2015
Comforting...

The room, the pool and the beach.
8,7
Our staff was fantastic! The biggest complaint we have is that everything is 3x the price compared to all of the other places we stayed during our 3wk adventure in India. A coke was 210 INR, a bottle of water is 120 INR. A Mojhito at the bar was 510 INR. I found the pricing very insulting. When expressed our discomfort paying plus 3x more than any where else we had stayed in India, the response we got was 'this is a 5 star hotel' very arrogant! The rest was excellent.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cidade De Goa Hotel Severní GoaCidade De Goa Hotel Severní Goa - OkolíCidade De Goa Hotel Severní Goa - OkolíCidade De Goa Hotel Severní Goa - OkolíCidade De Goa Hotel Severní Goa - VybaveníCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pub/loungeCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - LázněCidade De Goa Hotel Severní Goa - Prostory pro setkáváníCidade De Goa Hotel Severní Goa - VybaveníCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - Fitness prostoryCidade De Goa Hotel Severní Goa - ZahradaCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - RestauraceCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - RestauraceCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - LobbyCidade De Goa Hotel Severní Goa - PlážCidade De Goa Hotel Severní Goa - Prostory pro setkáváníCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - VybaveníCidade De Goa Hotel Severní Goa - VybaveníCidade De Goa Hotel Severní Goa - Fitness prostoryCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hostyCidade De Goa Hotel Severní Goa - Exteriér hoteluCidade De Goa Hotel Severní Goa - PlážCidade De Goa Hotel Severní Goa - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C01