nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkávání Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty
Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Lobby Citadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostory Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazén Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 215
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 538 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (538)
Seřazeno podle:
San H. Obchodní cestující Malaysia, 20. listopadu 2014
Another good stay in this hotel

Good location, Good hotel room and friendly staffs.
7,7
This time I noticed some improvement in the staffs' services and I enjoyed to stay here. Will come to stay in this hotel in my future trip.
Gerald W. Jednotlivci Malaysia, 19. listopadu 2014
Spacious,Look New

Spacious,Clean
6
Overall satisfying stayed.
Ahmad S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 16. listopadu 2014
nice

best good nice
8,3
Alex T. Páry Malaysia, 16. listopadu 2014
Great

Clean, Great Location, Value of Money
8
Tan S. Obchodní cestující Malaysia, 14. listopadu 2014
GOOD

GOOD
8
GOOD
Fang A. Obchodní cestující Malaysia, 13. listopadu 2014
Anerly

Love cause it's clean and comfortable.
8,3
It was a pleasant stay. Me and my boyfriend felt so comfortable for the stay. Especially the full kitchen equipment :) will definitely pay another visit for the next travel. Thank you!
Farizul A. Páry Malaysia, 10. listopadu 2014
my stay

Nice view
7,3
San H. Obchodní cestující Malaysia, 10. listopadu 2014
cleaned room, good location and value for money

good location , cleaned room and friendly staffs
7
I stayed here for two nights and the room was very cleaned. The staffs were very friendly and helpful too thought I encountered a delay in checked into the hotel. Overall, the impression was good and enjoyed the stay in this hotel
Anderson U. Obchodní cestující Malaysia, 8. listopadu 2014
great staff, great stay

staff, Cleanliness, location
6,7
great place with great location and great staff... very helpful and even 3am in the midnight i had finished my mineral water and went down to the convenient store however it was closed at that time. and the staff trying hard to get me 2 bottle of mineral.
Siew H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 3. listopadu 2014
******

******
9,3
Good. Citadines got good and helpful staffs like Lee...... & Joseph. Enjoyed our stay. Thank you.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkáváníCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - LobbyCitadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostoryCitadines Uplands Kuching Kuching - BazénCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C01