Můj účet (přihlásit se)

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Citadines Apart Uplands Kuching

Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkávání Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty
Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Lobby Citadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostory Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazén Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 215
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 387 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,9
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
5,3
Všechna hodnocení (387)
Seřazeno podle:
Agusianita J. Skupiny Indonesia, 7. července 2014
It was a great fam holiday

Nice staff, nice place, clean room
8,3
The children loved it, thank you for the wonderfull holiday
Seng M. Skupiny Singapore, 7. července 2014
Good location

Location is good, nice room & friendly staff
9,3
The hotel's room are great, friendly staff & easy access to the Spring Shopping Mall which is just opposite. The one no-good is that the speed of the wifi, slow & I can't access to wifi in the room.
Wei J. Jednotlivci Malaysia, 6. července 2014
Fully satsified

Clean, well-maintained, quiet
8
Seng F. Jednotlivci Malaysia, 5. července 2014
value for money

location, easy access to shopping mall,a silence place for rest
7,7
Dennis S. Obchodní cestující Malaysia, 4. července 2014
Awesome

Clean, Friendly Staffs, Affordable
8,7
I stayed at the Citadines Uplands Kuching for 4 days 3 nights. I booked the Studio Apartment. The room was superb, clean, and comfortable. The staffs are very friendly and always willing to help. I have not come across for a while now such a friendly environment. However, the only downfall was the breakfast. Personally, I do not quite enjoy the breakfast there because the choices are limited and you could just get the food from the hawker street.I would come back again to this hotel on my next travel to Kuching.
Wai K. Obchodní cestující Malaysia, 4. července 2014
ok lo

not bad lo
6,3
so so lo
Poh S. Páry Malaysia, 3. července 2014
value for money

clean, big room and fast check in
6
Daniel T. Jednotlivci United States of America, 2. července 2014
Great hotel staff makes stay even better

Staff, fitness center, rooms
9
My stay was excellent. I enjoyed the accommodations, the fitness room, the laundry facilities, the wonderful included breakfasts and the outstanding staff.
Chee K. Skupiny Malaysia, 1. července 2014
Good location and good value for money

Room Facilities was well equipped (iron, washing machine, stove etc.) Swimming pools was huge Lots of parking space for guests
6,3
It was value for money as we had the superior room for 4 adults
Jui C. Páry Malaysia, 30. června 2014
Nice hotel, clean and tidy rooms.

Room, free internet wifi and service
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkáváníCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - LobbyCitadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostoryCitadines Uplands Kuching Kuching - BazénCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3B05