nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Citadines Uplands Kuching

No 55, Jalan Simpang Tiga, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Citadines Apart Uplands Kuching
Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkávání Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty
Citadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hosty Citadines Uplands Kuching Kuching - Koupelna Citadines Uplands Kuching Kuching - Lobby Citadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostory Citadines Uplands Kuching Kuching - Bazén Citadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 215
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 435 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,9
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,5
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (435)
Seřazeno podle:
Rohaizah I. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 18. srpna 2014
Clean and fully equipped apartment.

The apartment was very clean and the kitchen was fully equipped. My children love the swimming pool.
9
Mahinder S. Obchodní cestující Malaysia, 17. srpna 2014
good place to stay

comfortable, clean and good food
9,7
I would come back again to this place and the service is good and im glad to stay here.
Chai L. Obchodní cestující Malaysia, 15. srpna 2014
Nice hotel

strategic location
8
overall the experience staying in this hotel is good
Rizalman D. Obchodní cestující Malaysia, 13. srpna 2014
Good clean place

New, clean and spacious...
8
hotel is quite new...clean..fair rate...
Victor T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. srpna 2014
Great Hotel

Location, Price and Cleanliness.
9,3
I am very satisfied with the hotel, I can say I will stay there for the next coming trip and i will also refer this hotel to all my friends too.
Dwayne Y. Obchodní cestující Malaysia, 9. srpna 2014
value for money and location

location is superb, easy to take taxi, friendly staff even for their trainee staff and room service
9,3
Very satisfied
Margaret S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 1. srpna 2014
Layout nd cleanliness two thumbs up

Room layout, cleanliness, location
8,3
Strenght: clean, simple yet comfy design, good location, value for money. Weakness: only handsoap and bathgel&shampoo (2in1) are ready in the bathroom, have to ask for other amenities (such as razor, conditioning shampoo, shower cap etc), continental breakfast menu is not so variant.
Kaini K. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 31. července 2014
nice, clean hotel, easy to find food

clean, location, friendly staff
6,3
it nice hotel to stay
San H. Páry Malaysia, 29. července 2014
Good location

Good location, clean room and good facilities
6,3
My 2 nights stay in this hotel was good and I really enjoyed the facilities especially the pool and gym.
Stephanie G. Skupiny Malaysia, 29. července 2014
good location , central location

good good good
6
opposite The Spring Mall, good location

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Citadines Uplands Kuching KuchingCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Prostory pro setkáváníCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hoteluCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - Pokoj pro hostyCitadines Uplands Kuching Kuching - KoupelnaCitadines Uplands Kuching Kuching - LobbyCitadines Uplands Kuching Kuching - Fitness prostoryCitadines Uplands Kuching Kuching - BazénCitadines Uplands Kuching Kuching - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3A04