Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Mabolo, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Recepce Citi Park Hotel Cebu City - Recepce Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Lobby Citi Park Hotel Cebu City - Restaurace Citi Park Hotel Cebu City - Restaurace Citi Park Hotel Cebu City - Restaurace Citi Park Hotel Cebu City - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu City - Balkón/terasa Citi Park Hotel Cebu City - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu City - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu City - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu City - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu City - Taneční sál
Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu City - Apartmá Citi Park Hotel Cebu City - Apartmá Citi Park Hotel Cebu City - Apartmá Citi Park Hotel Cebu City - Apartmá Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu City - Apartmá Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu City - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Oblast: Mabolo Počet pokojů: 103
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 375 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,4
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (375)
Seřazeno podle:
Yasuko I. Obchodní cestující Japan, 21. června 2015
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Nahlásit hodnocení
Michael O. Páry Australia, 18. června 2015
great stay

location, staff and service
9,3
Nahlásit hodnocení
Harmay C. Obchodní cestující Philippines, 26. února 2015
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Nahlásit hodnocení
Timothy G. Páry Canada, 12. února 2015
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Nahlásit hodnocení
Joan L. Obchodní cestující Philippines, 6. února 2015
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Nahlásit hodnocení
Jonathan D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. ledna 2015
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Nahlásit hodnocení
Daniel L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 2. listopadu 2014
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Nahlásit hodnocení
Maggie L. Jednotlivci Australia, 15. září 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.
Nahlásit hodnocení
Jennelyn B. Jednotlivci Philippines, 6. června 2014
disaster

Best thing is, they always have an available room
4
horrible
Nahlásit hodnocení
Kunio T. Obchodní cestující Japan, 4. června 2014
It is OK to check-in even at midnight

clean, good manner in the front, good accsess from the airport
10
I arrived at midnight from Tokyo this time. I did not say exactly arrival time. in some hotels, staffs sleep in the office but It was no trouble for me both a taxi from the airport and checking in. I really appreciate to the staffs for good stay in Citi Park Hotel.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Citi Park Hotel Cebu CityCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - RecepceCiti Park Hotel Cebu City - RecepceCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - LobbyCiti Park Hotel Cebu City - RestauraceCiti Park Hotel Cebu City - RestauraceCiti Park Hotel Cebu City - RestauraceCiti Park Hotel Cebu City - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu City - Balkón/terasaCiti Park Hotel Cebu City - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu City - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu City - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu City - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu City - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - ApartmáCiti Park Hotel Cebu City - ApartmáCiti Park Hotel Cebu City - ApartmáCiti Park Hotel Cebu City - ApartmáCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - ApartmáCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03