Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Citi Park Hotel

F Cabahug Street,Mabolo Panagdait St., Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Citi Park Hotel Cebu - Lobby Citi Park Hotel Cebu - Recepce Citi Park Hotel Cebu - Recepce Citi Park Hotel Cebu - Lobby Citi Park Hotel Cebu - Lobby Citi Park Hotel Cebu - Lobby Citi Park Hotel Cebu - Restaurace Citi Park Hotel Cebu - Restaurace Citi Park Hotel Cebu - Restaurace Citi Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu - Balkón/terasa Citi Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu - Taneční sál Citi Park Hotel Cebu - Taneční sál
Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu - Apartmá Citi Park Hotel Cebu - Apartmá Citi Park Hotel Cebu - Apartmá Citi Park Hotel Cebu - Apartmá Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu - Apartmá Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Citi Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 103
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 374 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,4
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (374)
Seřazeno podle:
Yasuko I. Obchodní cestující Japan, 21. června 2015
good

清潔さ 静かさ フレンドリーさ
9
Michael O. Páry Australia, 18. června 2015
great stay

location, staff and service
9,3
Harmay C. Obchodní cestující Philippines, 26. února 2015
Great Location

Great location which is near all the best hang out places and restaurants. Staff are friendly. Place is clean.
8,7
Timothy G. Páry Canada, 12. února 2015
Big room, very quiet

They upgraded me to a matrimonial room, front desk staff friendly and efficient. Decent TV.
8
Short stay and good value as I was upgraded to a much better room.
Joan L. Obchodní cestující Philippines, 6. února 2015
conveniently located, friendly staff, good bkfst

conveniently located, friendly staff, good buffet breakfast
8,7
Our stay at Citi Park Hotel was very pleasant. The front desk officer who facilitated our checking in was very friendly and accomodating. We found our room spacious.
Jonathan D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 19. ledna 2015
Value for money hotel. Not so fancy but nice.

Location. Location. Location.
8
Our stay is smooth and easy. No hassle and stress free. Very courteous staff!
Daniel L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 2. listopadu 2014
CitiPark-Good, but Degraded In Past Years

Price, Location, Staff
8,7
Excellent/nice--I can't say anything negative--but it has noticeably degraded since our last stay in 2012. The scores would be much higher if we weren't comparing it to a previous stay. At around P2000($50 US) it's an excellent value... but it no longer has the 4-star qualities it did a short time ago.
Maggie L. Jednotlivci Australia, 15. září 2014
Fantastic location and value for money

Location, value and helpful staff
9,3
Very close to main malls and Mango area. Great price and service.
Jennelyn B. Jednotlivci Philippines, 6. června 2014
disaster

Best thing is, they always have an available room
4
horrible
Kunio T. Obchodní cestující Japan, 4. června 2014
It is OK to check-in even at midnight

clean, good manner in the front, good accsess from the airport
10
I arrived at midnight from Tokyo this time. I did not say exactly arrival time. in some hotels, staffs sleep in the office but It was no trouble for me both a taxi from the airport and checking in. I really appreciate to the staffs for good stay in Citi Park Hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Citi Park Hotel CebuCiti Park Hotel Cebu - LobbyCiti Park Hotel Cebu - RecepceCiti Park Hotel Cebu - RecepceCiti Park Hotel Cebu - LobbyCiti Park Hotel Cebu - LobbyCiti Park Hotel Cebu - LobbyCiti Park Hotel Cebu - RestauraceCiti Park Hotel Cebu - RestauraceCiti Park Hotel Cebu - RestauraceCiti Park Hotel Cebu - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu - Balkón/terasaCiti Park Hotel Cebu - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu - Taneční sálCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - ApartmáCiti Park Hotel Cebu - ApartmáCiti Park Hotel Cebu - ApartmáCiti Park Hotel Cebu - ApartmáCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - ApartmáCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Interiér hoteluCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCiti Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03