Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipíny 7870

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 910 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,1
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (910)
Seřazeno podle:
Allyza V. Jednotlivci Philippines, 22. května 2016
It's ok
4
Everything's ok. Not a bad experience.
Allyza V. Jednotlivci Philippines, 22. května 2016
Ok
4
Everything's ok. No problem but nothing special.
Ian R. Páry United Kingdom, 13. května 2016
I'll be back!
6,3
A very pleasant stay and the food great.
Asgeir B. Páry Iceland, 12. května 2016
Great value at City Garden Makati
6,7
Very enjoyable stay, room was clean, good, with everything we needed - we used the pool on the roof deck and the roof deck restaurant bar with a great view over Manila, and fabulous sunset. We recommend this hotel
Pierre M. Obchodní cestující France, 12. května 2016
ideally situated
6,3
Simple room but comfortable. Staff very kind and accommodating.
Ron M. Páry United States of America, 5. května 2016
Very Nice!!!!
6,7
Very nice!!! Great food! Staff very friendly!! Will definitely stay here again!!;)
Franciscus N. Obchodní cestující Netherlands, 27. dubna 2016
no extra
5,7
No extra
Sudharshana M. Obchodní cestující India, 23. dubna 2016
Very helpful staff,
4,3
Very helpful staff, at all services / facilities of the hotel. So the shortcomings one tends to ignore and overlook it The main issue is the traffic in front of the hotel ---so reaching for business meeting was really an issue Also in reaching back on time
Vincent C. Jednotlivci United States of America, 22. dubna 2016
Consistent Makati Value
6,3
Returning to this area after a 10 year absence found the City Garden Hotel to be the same great value comfortable room in heart of P. Burgos. The gym, pool, view, are great compliments to the room value. The room had all the necessities without the luxuries of the higher end hotels which keeps the value accordingly. Have stayed in many high end hotels in my career yet would recommend this hotel over and over for the value money.
Lea T. Jednotlivci Japan, 16. dubna 2016
Room
4,7
Room is not ready, ...staff is good " Mr. Jovani"
1 z 1 hodnocení
City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - RecepceCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - VchodCity Garden Hotel Makati Manila - Obchodní centrumCity Garden Hotel Makati Manila - LobbyCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Lázně


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05