nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

City Garden Hotel Makati

Makati Avenue corner Kalayaan Avenue, Makati, Manila, Filipíny 7870 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Lázně City Garden Hotel Makati Manila - Pokoj pro hosty City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostory City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení City Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostory City Garden Hotel Makati Manila - Recepce City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostory City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení
City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení City Garden Hotel Makati Manila - Bazén City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení City Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Hotel Makati Manila - Vybavení
Oblast: Makati Počet pokojů: 160
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 723 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,0
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (723)
Seřazeno podle:
Charles F. Páry Philippines, 11. prosince 2014
Nice hotel

Nice room good service
6,7
Room can accommodate three persons. It has clean bathroom, breakfast was ok, . Unfortunately no restaurant t on roof deck because of bad weather
Andrew W. Obchodní cestující Canada, 8. prosince 2014
makati

Staff. Staff. Staff
8
Very good
Siddhartha B. Obchodní cestující India, 4. prosince 2014
Nice hotel with good rooms

Room Size, Room Ambiance, Staff Performance
7,7
Stay was good. But Breakfast spread was not much. Overall security needs to be improved.
Wolfgang L. Páry Canada, 29. listopadu 2014
Good value in good location

Value, location, staff friendliness
9
We enjoyed our stay. The staff were very friendly, it was a pleasant change to have a room with hardwood floors (I am always a little leery about what has crept into a hotel's carpeting over time), and a window that could be opened. The breakfast buffet was quite extensive and tasty, we got a room on the penthouse floor with a nice view over the city. The hotel does show show a few signs of age but not enough to be a distraction. The location is on the edge of the business sector of Makati and the part of town where typical big city life connect (there are many restaurants around but also some nightclubs). We would definitely return to the City Garden Hotel. By the way, it is very, very confusing that kitty-corner form the City Garden Hotel there is a brand new hotel called the Garden City Grand Hotel.
Kuan H. Obchodní cestující Singapore, 28. listopadu 2014
Old but can improve

Room is big, location pretty nice and convenient
6
Over all is good but cleanness of the restaurant need improve.
Anthony F. Skupiny United Kingdom, 28. listopadu 2014
Short stay in Makati

Facilities, staff and comfort
8,3
Hote stay was good and the staf excellent
Jeff W. Obchodní cestující Malaysia, 27. listopadu 2014
Good location

Location, friendly staffs and comfortable room
8,3
Jeff W. Obchodní cestující Malaysia, 27. listopadu 2014
Good location

Location, friendly staffs and comfortable room
8,3
Sedin H. Jednotlivci United States of America, 26. listopadu 2014
City Garden is a good hotel but little missleading

Staff - If I could give them ten stars I would, location, breakfast
6,3
I have a mixed feeling about the City Garden. When the room was promoted it showed the pictures of the new four star hotel. What was not clear at the beginning is that there are three different buildings with that name. You book the rooms based on the pictures and reviews based on the new four star hotel yet you might end up sleeping in one of the old building that are not so attractive. My room was facing the back of another building so we had no view at all. However, the room was clean and staff was one of the best I have run into in a while. I give good review just because of the staff but really dislike false advertising.
Daryl R. Páry Philippines, 23. listopadu 2014
good place to stay

clean, safe and you will surely enjoy your stay
10
fantastic

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

City Garden Hotel Makati ManilaCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - LázněCity Garden Hotel Makati Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - RecepceCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - Fitness prostoryCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - BazénCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - VybaveníCity Garden Hotel Makati Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Hotel Makati Manila - Vybavení


AS-AGWEB-3A04