Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipíny 1000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

City Garden Suites Hotel Manila - Lobby City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Lobby City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty
City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Ermita Počet pokojů: 142
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1443 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,5
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1443)
Seřazeno podle:
Xristos P. Páry Australia, 18. července 2015
Vary good hotel

Castermes servic exland
8
I stay 7 day I'm vay happy Good hotel
Nahlásit hodnocení
Raul L. Jednotlivci Philippines, 16. července 2015
One of my favorite hotel

great staff, location near to mall and clean hotel
9
This hotel is one of my favorite whenever I'm in Manila. Very comfortable to stay and I feel secure in staying in this hotel. Highly recommended to my friends. Staff always greet you with smile especially at the reception. Professionalism exist among the staff. Keep up the good work. Looking forward to come back again. Bedroom suite is my favorite to stay......
Nahlásit hodnocení
David M. Jednotlivci Australia, 1. července 2015
City garden stay

Very helpful staff, great location, nice,clean rooms
9
Great stay, very enjoyable, 3rd time there & would go again
Nahlásit hodnocení
John M. Páry New Zealand, 27. června 2015
Quck Stay in Malate

Location Room Size and relaxed staff
7,7
Enjoyable
Nahlásit hodnocení
Raul L. Jednotlivci Philippines, 25. června 2015
Hotel to be remember

great staff, spacious room and very comfortable to stay.
9
i feel very comfortable in staying on this hotel. Staff are always smiling and helpful. One of the best hotel I've ever stay. Highly recomended to my friends. To the staff, keep up the good work.....
Nahlásit hodnocení
Robert W. Páry United States of America, 8. června 2015
near U S Embassy

Location, bed and overall condition
7
Very good for a 1 night stay while going to Embassy. Close to Mall but neighborhood has many homeless and beggars and unable to relax while walking around.
Nahlásit hodnocení
Tommy P. Obchodní cestující United States of America, 4. června 2015
City Garden Suites Hotel

City Garden Suites Hotel
2
.
Nahlásit hodnocení
Tam Y. Páry Hong Kong, 21. dubna 2015
4

front desk staff manner is very good, espeically the girl named Pauline, polite and helpful.
6
just provided one set tooth bush for 2 persons in twin bed room, shample and bath jew mixed to-gether, no crumb, no cotton rob, no sleepers. drinking water is a small one. 5th floor on the new building, room condition is very poor.
Nahlásit hodnocení
Maria L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. dubna 2015
Clean rooms in a very good location

Near malls, restaurants; very friendly staff, clean room
8
We chose this hotel due to its proximity to the US embassy and to the malls and sites of interests like the Ocean Park, City of Dreams and the MOA. We stayed in a one bedroom suite so we had plenty of space although the CR is quite small but overall our stay was good. Breakfast was okay since the staff are friendly.
Nahlásit hodnocení
Hock B. Obchodní cestující Singapore, 10. dubna 2015
Normal hotel

Location, friendly staff and clean room
6
Pleasant stay but wifi is limited so its not free at all.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - LobbyCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - LobbyCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02