Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

City Garden Suites Hotel

1158 A. Mabini Street, Ermita, Manila, Filipíny 1000 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárna City Garden Suites Hotel Manila - Lobby City Garden Suites Hotel Manila - Restaurace City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty
City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty City Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty
Oblast: Ermita Počet pokojů: 142

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1472 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,5
Personál
7,5
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (1472)
Seřazeno podle:
Mark F. Jednotlivci United States of America, 14. ledna 2016
Excellent Hotel

Staff, Staff and Location
9
My stay was excellent. I am a return guest - have stayed at this hotel for three times now. Each stary has met or exceeded my expectations. The staff is very efficient, friendly and try to do all within their power to accommodate and request. I have no complaints and will continue to stay there during future visits.
Nahlásit hodnocení
Otto B. Jednotlivci Germany, 7. ledna 2016
Again a good stay while in Manila -

Loacation - Friendlyness of Staff - Fairly good value for money -
8,7
As expected, as this is already the fourth time I have been staying there!
Nahlásit hodnocení
Maxian L. Jednotlivci United Kingdom, 2. ledna 2016
Very comfortable and helpful staff

Location to everything is close, friendly staff, and good price to its accommodation
8,3
I really had a lovely time at time hotel and will go again
Nahlásit hodnocení
Ishak A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. prosince 2015
Good experience

Breakfast, location, value for money
8
Stayed here for three times. Always good experience.
Nahlásit hodnocení
Abigael D. Páry Philippines, 13. prosince 2015
very nice facilities, but lock in parking lot

the room are big, the staff are friendly, all facilities are clean
8,7
Very comfortable and relaxing
Nahlásit hodnocení
Finnbarr M. Jednotlivci United States of America, 7. prosince 2015
No hot water

Location
7,7
Unfortunately hot water was in short supply during my recent 2 day stay. At best the water was mildly warm.
Nahlásit hodnocení
John K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 28. listopadu 2015
City gardebn

Location cleanliness wifi
8,3
Good value
Nahlásit hodnocení
Patrick D. Jednotlivci United States of America, 28. listopadu 2015
Nice

Location. Staff. Cleanliness
9,7
Nice price, staff,& buffet. My window in my room could close completely so I could hear the street noise but definitely would stay again. One negative was that there is a $12 fee for guests after 10pm
Nahlásit hodnocení
Jay R. Obchodní cestující Philippines, 25. listopadu 2015
Bad food, bad service
3,3
please dont avail of the buffet breakfast, it might ruin your entire day. better go to the nearest fastfood for breakfast. service is also awful
Nahlásit hodnocení
Jeffrey P. Páry United States of America, 12. listopadu 2015
Great value in good location

Location, value, cleanliness
9,3
Good choice for value in good location on the heart of Ermita. Staff is very accommodating
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

City Garden Suites Hotel ManilaCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Obchod s kávou / kavárnaCity Garden Suites Hotel Manila - LobbyCity Garden Suites Hotel Manila - RestauraceCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hostyCity Garden Suites Hotel Manila - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A07