nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cityscape Hotel

Ayala Access Road, F. Cabahug Street corner H. Cortes, Subangdaku, Mandaue City, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cityscape Hotel Cebu - Taneční sál Cityscape Hotel Cebu - Taneční sál Cityscape Hotel Cebu - Koupelna Cityscape Hotel Cebu - Koupelna Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Interiér hotelu Cityscape Hotel Cebu - Bazén Cityscape Hotel Cebu - Pub/lounge Cityscape Hotel Cebu - Rekreační zařízení Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace
Cityscape Hotel Cebu - Lázně Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Restaurace Cityscape Hotel Cebu - Vchod Cityscape Hotel Cebu - Bazén Cityscape Hotel Cebu - Exteriér hotelu Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Cityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 93
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 211 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,9
Personál
7,5
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (211)
Seřazeno podle:
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. února 2015
Nice

location,food,staff
10
Great and we will be coming back
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 1. února 2015
Excellent

Food,staff, location
10
I will definitely come back.thank you.we had a wonderful stay.
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 31. ledna 2015
Feels like home!

Friendly staff, location, food
10
Feels like home! My kids love it and so do I!
Hedinn S. Jednotlivci Iceland, 30. ledna 2015
clean but bad

clean room,
4,3
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. ledna 2015
Amazing stay!

friendly staff,food, location
10
i will come back here definitely!
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 27. ledna 2015
Excellent!`

Friendly staff, Location. food is affordable
10
I will be coming back over and over again
Catherine C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. ledna 2015
I will definitely come back!

friendly staff, food, location
10
As always its warm and perfect!
Michael M. Jednotlivci United States of America, 16. září 2014
lousy location

nice pillows
6
I rather sleep at the airport terminal than return to this hotel!
Joseph D. Páry Australia, 15. května 2014
good

location service
6
It was okay the staff don't speak much english
Richard B. Obchodní cestující United Kingdom, 11. října 2013
Not to be repeated

I cannot think of any
3,3
The hotel looks far nicer from the outside; when you enter you receive a good welcome but from that point on it tends to disappoint in every department.The food menu is all fatty foods with no salads so you have to head out if you want something healthy which i did. You do that and you have to meander the dirty roads as there are few pavements but thats the same throughout Mandaue sadly. I only stayed here because other local hotels were full. I will not repeat that mistake.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cityscape Hotel CebuCityscape Hotel Cebu - Taneční sálCityscape Hotel Cebu - Taneční sálCityscape Hotel Cebu - KoupelnaCityscape Hotel Cebu - KoupelnaCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Interiér hoteluCityscape Hotel Cebu - BazénCityscape Hotel Cebu - Pub/loungeCityscape Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - LázněCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - VchodCityscape Hotel Cebu - BazénCityscape Hotel Cebu - Exteriér hoteluCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - KoupelnaCityscape Hotel Cebu - KoupelnaCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - RestauraceCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCityscape Hotel Cebu - KoupelnaCityscape Hotel Cebu - LobbyCityscape Hotel Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3C07