Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Cityzen Renon Hotel

Jl. Ciung Wanara 2 No. 5, Renon, Denpasar, Bali, Indonésie 80226

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 121 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
6,8
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (121)
Seřazeno podle:
Melissa L. Jednotlivci Indonesia, 6. dubna 2016
need some improvement and standarize
4,7
the double bed room was good, but the single room really bad. the water didn't come out in the middle of the night,the air con little bit hot, the lamp is really dark.
Nahlásit hodnocení
Rudy S. Skupiny Indonesia, 1. dubna 2016
Good price. Spacious room
3,7
This place is good for the one who need place just for take shower, good sleep and travelling around.
Nahlásit hodnocení
Chelsea H. Jednotlivci Australia, 10. března 2016
Great place to stay!
5,7
Nice staff!
Nahlásit hodnocení
Chelsea H. Jednotlivci Australia, 7. března 2016
Great place to stay :)
6,3
Pretty good for Bali, it's clean and the staff are so nice. I'm a solo traveler, and I enjoyed my time here!
Nahlásit hodnocení
Philip B. Jednotlivci United Kingdom, 13. ledna 2016
Only Useful for One Activity

Proximity to Thai, Japanese, US and Indian consulates. Cleanliness. Friendliness and willingness of staff
6,3
Comfortable, basic rooms and a budget price. No food provided but some outlets locally.
Nahlásit hodnocení
Pierre S. Obchodní cestující Indonesia, 2. listopadu 2015
very good value for money. the room was very large

easy to reach, staff is good, room is large, vry cheap
8
Nahlásit hodnocení
Ivana E. Skupiny Indonesia, 25. října 2015
Hotelnya murah, nyaman, ramah pelayannya

Comfortable, cheap, worthy enough
8
Nahlásit hodnocení
Ivana E. Skupiny Indonesia, 25. října 2015
Enak, nyaman, valuable

Comfortable, cheap, good services
8,3
I'm satisfied
Nahlásit hodnocení
Shannon M. Skupiny United States of America, 19. srpna 2015
Good value hotel close to Thai and other embassies

Good value, Close for visa offices, Quiet
7,3
Good value hotel close to Thai and other embassy. Clean. There is no dinning option but you can walk to near by shops and cafes. We arrived very late at night and they were able to let us in no problem.
Nahlásit hodnocení
Nyoman N. Obchodní cestující Indonesia, 30. července 2015
big room and value for money

price, big room and cleanliness
7,3
Nice stay and will be back
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Cityzen Renon Hotel BaliCityzen Renon Hotel Bali - VybaveníCityzen Renon Hotel Bali - KoupelnaCityzen Renon Hotel Bali - Interiér hoteluCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - VybaveníCityzen Renon Hotel Bali - KoupelnaCityzen Renon Hotel Bali - Interiér hoteluCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - Interiér hoteluCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hostyCityzen Renon Hotel Bali - Interiér hoteluCityzen Renon Hotel Bali - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08