Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Vybavení Cleverlearn Residences Cebu - Vchod Cleverlearn Residences Cebu - Recepce Cleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Cebu - Lobby Cleverlearn Residences Cebu - Lobby Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Pub/lounge
Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Okolí Cleverlearn Residences Cebu - Vybavení Cleverlearn Residences Cebu - Vybavení Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Cebu - Bazén Cleverlearn Residences Cebu - Bazén Cleverlearn Residences Cebu - Bazén
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 138 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,3
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (138)
Seřazeno podle:
Matthew K. Páry Canada, 19. ledna 2015
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Michael H. Jednotlivci Germany, 16. ledna 2015
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Ma C. Skupiny Philippines, 20. října 2014
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Fernando I. Jednotlivci Philippines, 12. září 2014
location

location, service, cleanliness
6,7
Stephen C. Páry Australia, 12. června 2014
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Marco M. Skupiny Philippines, 3. května 2014
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Klaus P. Jednotlivci Germany, 20. prosince 2013
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Retzel O. Páry Philippines, 5. srpna 2013
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Carina M. Skupiny Philippines, 5. srpna 2013
accessible to airport

accessible, clean, big room
6,7
I had a comfortable stay at Cleverlearn. It was very accessible to Shangri-la Mactan where the im70.3 starting point is located.
Jessica P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. května 2013
okey only for a large group of family, good value

very near airport.safe
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cleverlearn Residences CebuCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - VybaveníCleverlearn Residences Cebu - VchodCleverlearn Residences Cebu - RecepceCleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Cebu - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Cebu - LobbyCleverlearn Residences Cebu - LobbyCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Pub/loungeCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - OkolíCleverlearn Residences Cebu - VybaveníCleverlearn Residences Cebu - VybaveníCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Interiér hoteluCleverlearn Residences Cebu - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Cebu - BazénCleverlearn Residences Cebu - BazénCleverlearn Residences Cebu - BazénCleverlearn Residences Cebu - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03