Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cleverlearn Residences

Saac II, Mactan, Lapu-Lapu, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Vybavení Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Vchod Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Recepce Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárna Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Lobby Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Lobby Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Pub/lounge
Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Okolí Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Vybavení Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Vybavení Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hotelu Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Bazén Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Bazén Cleverlearn Residences Ostrov Mactan - Bazén
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 82

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 138 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
6,3
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,2
Všechna hodnocení (138)
Seřazeno podle:
Matthew K. Páry Canada, 19. ledna 2015
Close to airport- very average

close to airport
5
we needed a place close to the airport- this did the trick. Price was quite high for what the accommodations are but it was during the Sinulog festival so that was somewhat expected. Basically staying in a dorm room at an English language school.
Nahlásit hodnocení
Michael H. Jednotlivci Germany, 16. ledna 2015
i become not the room what i booked.
2
For Holiday,the first and the last,that was the badest Hotel in 6 Week travel in Asia.
Nahlásit hodnocení
Ma C. Skupiny Philippines, 20. října 2014
not so nice hotel

not so nice location, bedroom and we don't even know the taste of the food
4,7
no good, we don't even stay at the cleverlearn because no elevator and we don't even like their beddings so we decided to transfer to another hotel that is comfortable.
Nahlásit hodnocení
Fernando I. Jednotlivci Philippines, 12. září 2014
location

location, service, cleanliness
6,7
Nahlásit hodnocení
Stephen C. Páry Australia, 12. června 2014
good

Easy access to the airport.
5,7
it was okay but not great.
Nahlásit hodnocení
Marco M. Skupiny Philippines, 3. května 2014
Simple and Inexpensive

Inexpensive, value for money, average location
7,3
Stay was pleasant
Nahlásit hodnocení
Klaus P. Jednotlivci Germany, 20. prosince 2013
every time again

Staff, room, aircon
8,3
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Nahlásit hodnocení
Retzel O. Páry Philippines, 5. srpna 2013
Very accessible but the room had leaks

Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
8,3
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Nahlásit hodnocení
Carina M. Skupiny Philippines, 5. srpna 2013
accessible to airport

accessible, clean, big room
6,7
I had a comfortable stay at Cleverlearn. It was very accessible to Shangri-la Mactan where the im70.3 starting point is located.
Nahlásit hodnocení
Jessica P. Rodiny s malými dětmi Philippines, 26. května 2013
okey only for a large group of family, good value

very near airport.safe
7,3
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cleverlearn Residences Ostrov MactanCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - VybaveníCleverlearn Residences Ostrov Mactan - VchodCleverlearn Residences Ostrov Mactan - RecepceCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Obchod s kávou / kavárnaCleverlearn Residences Ostrov Mactan - LobbyCleverlearn Residences Ostrov Mactan - LobbyCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Pub/loungeCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - OkolíCleverlearn Residences Ostrov Mactan - VybaveníCleverlearn Residences Ostrov Mactan - VybaveníCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Interiér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Exteriér hoteluCleverlearn Residences Ostrov Mactan - BazénCleverlearn Residences Ostrov Mactan - BazénCleverlearn Residences Ostrov Mactan - BazénCleverlearn Residences Ostrov Mactan - Bazén


AS-AGWEB-3C02