nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Interiér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurace Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Vybavení Coco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápoje Coco de Heaven Hotel Bali - Interiér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Coco de Heaven Hotel Bali - Koupelna Coco de Heaven Hotel Bali - Vyhlídka Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Jimbaran Počet pokojů: 45
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 811 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,0
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (811)
Seřazeno podle:
Sabrina L. Jednotlivci Australia, 18. března 2015
Super nice staff. Specially Bobi

Staff and it was so close to the airport
8
Very good, I first stayed the first night I arrived to Bali to then leave to jimbaran. Unplanned I had to stay for 2 more days in Denpasar at the end of my trip and I didn't hesitate to book again. although I would recommend to expand their food area, having a place to eat inside and not have to walk around to find something would have been good. Also the Internet could have been better.
Yantao Z. Jednotlivci China, 14. března 2015
staff attitude good

Clean
9
good
Kalaiisehilvie R. Skupiny Malaysia, 27. února 2015
need to fix alot of things

good customer service
4
the bed has some stain..the towel wasnt clean n smells good. the fridge got some weird smell n sound. the hotel breakfast need to be more hotel standard.
Fadel M. Páry Indonesia, 12. února 2015
Near to the Airport.

Room, pool, near to the airport.
7,7
Hotel was good, near to the airport. Hotel staff was nice but, sadly there was no tv cable in my room. Maybe stay at this hotel again in the near future.
Dodi A. Páry Indonesia, 23. ledna 2015
friendly staff and value for money

clean, close to airport, friendly staff
8
2 days
Michael M. Jednotlivci Australia, 23. ledna 2015
Handy to the Airport..

Handy location. Value for money. Nice pool
6
Stayed over to be close to airport. Basic/small room and was a bit boxed up!
Junianty M. Páry Indonesia, 20. ledna 2015
Good staffs

Clean, not far from the airport
7,7
Its really fun
Jessica H. Páry Canada, 16. ledna 2015
ok

Air con, pool, nice staff
5,3
It was ok. Very kind staff. Decent room, but very cramped and in need of a good scrub & clean. No hot shower. They offer breakfast in the morning but you pay extra (should be included) seeing as there is nothing else around the area for food other than Burger King and a k mart (not a very good location). All in all if you want a quick stay for cheap it's good
Julian E. Páry Argentina, 16. ledna 2015
Good hotel and great staff

Nice and helpful staff, good rooms with nice bathroom and a nice swimming pool
9
We had a good time there and definitely we would go there again
Yogi W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 11. ledna 2015
Good place good location

Location
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - VybaveníCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - VyhlídkaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A06