Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonésie 80361 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Interiér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurace Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Vybavení Coco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápoje Coco de Heaven Hotel Bali - Interiér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hotelu Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Coco de Heaven Hotel Bali - Vyhlídka Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Restaurace Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Recepce Coco de Heaven Hotel Bali - Bazén Coco de Heaven Hotel Bali - Koupelna Coco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty Coco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápoje Coco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápoje
Oblast: Jimbaran Počet pokojů: 45
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 837 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,0
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (837)
Seřazeno podle:
Phyo T. Páry Myanmar, 25. července 2015
Nice Room

Room, pool, friendly staff
7,3
wonderful
Nahlásit hodnocení
Miriam N. Rodiny s malými dětmi Australia, 13. července 2015
Fantastic staff

Staff, pool, comfy bed
7,3
Fantastic as usual, have stayed several times and will continue to stay when in bali, location is great for how close it is to my family. The staff are very friendly and great with my baby, they remember us everytime we go.
Nahlásit hodnocení
Kristiandi K. Jednotlivci Indonesia, 9. července 2015
Great budget hotel

Clean, cozy, comfortable
8
Nahlásit hodnocení
Cecilia A. Skupiny Philippines, 5. července 2015
Good for one night stay

With pool, good staff, good food
7,7
We arrived early so we were asked to wait for the check-in time, though they allowed us to left our luggage to look for a place to eat. The hotel was along the main road and no food establishment around the area (need to walk around 500 meters to find Benoa Square - with just Burger King).
Nahlásit hodnocení
Zuzana R. Páry Czech Republic, 23. června 2015
Dirty and bad position

nice staff, good pool
5,7
Room was really dirty. We booked deluxe room but it was only in dream. Hotel is situated on the main street. You cant walk if you want. You have to call taxi or borow scooter. We choosed second option but first night with scooter we have a flat tire because scooter wasnt good and young.
Nahlásit hodnocení
Anne G. Jednotlivci Austria, 12. června 2015
Airport hotel

Close to airport nice staff
7,3
Nahlásit hodnocení
Quang D. Páry Vietnam, 5. června 2015
Great

Good location, good staff and tidy
9
I and my wife stay 1 night only but from here we can easily travel to Jimbaran beach and have romantic dinner. This hotel close to the airport, so it is convenience to go to the airport for the early flight.
Nahlásit hodnocení
Annisa N. Páry Indonesia, 3. června 2015
No water

Pool
5,3
Booked for 3nights in a row,just moved after 1st night. No water in the morning,can not flush toilet,no towel exchange
Nahlásit hodnocení
Lee K. Páry Malaysia, 19. května 2015
friendly room service staffs

room service staffs, distance to jimbaran bay,
6
Nahlásit hodnocení
Emily B. Jednotlivci United States of America, 29. dubna 2015
Good price, convenient, tasty breakfast

It is close to the airport, the coffee and breakfast were delicious and the staff was helpful
9,7
Pleasant one night stay after a late flight arrival. Room was simple but comfortable. Location is great for a stopover on the way to something else, but it is also not too far from the seafood restaurants and beach in Jimbaran.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - VybaveníCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - VyhlídkaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - RecepceCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02