Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Coco de Heaven Hotel

Jl. Bypass Ngurah Rai 17-x, Kuta Selatan, Jimbaran, Bali, Indonésie 80361

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 922 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
7,0
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (922)
Seřazeno podle:
Tiago L. Páry Australia, 27. května 2016
Disappointed
3
The rooms is very hot and dirty, the shower is terrible. I was very disappointed.
Nahlásit hodnocení
Howard R. Jednotlivci Australia, 17. května 2016
Regular visitor
4,3
In Room 110 extremely small no window
Nahlásit hodnocení
Nick Y. Jednotlivci Australia, 16. května 2016
It grows on you
4,7
When you get there is on a very busy road. Amongst trade places. The deluxe rooms are tiny. I had to put my bag in the bathroom which was tiny too. The road noise at night is terrible. But fir some reason it has a real homely feel. Staff are friendly and you can't help but like it. It is what it is for the money. And I'd defo stay again
Nahlásit hodnocení
Khairel F. Jednotlivci Malaysia, 15. května 2016
Worth it!
6,7
Recommended!
Nahlásit hodnocení
Khairel F. Páry Malaysia, 14. května 2016
Best
6,7
Very comfort room, value for money & friendly staff. very good places to stay.
Nahlásit hodnocení
Sanjay B. Páry India, 13. května 2016
Best Place to stay
5,7
Best place to stay on main Highway but rooms are small
Nahlásit hodnocení
Jean-Baptiste C. Páry Australia, 11. května 2016
my opinion
4,3
Deluxe room is very small and looks more like a standard one. But the swimming pool just in front is nice and staff is helpful.
Nahlásit hodnocení
Michelle A. Páry Australia, 8. května 2016
Very budget hotel
3,3
Tiny room, upstairs when I asked not for upstairs room, grotty bathroom, no wardrobe. Upside was nice staff, pool and good wifi. Very loud traffic noise even though we were right at the back in the mangroves...
Nahlásit hodnocení
Nur A. Jednotlivci Indonesia, 1. května 2016
Very good
5,3
I was stay here few days ago. The place is nice, staffs are very friendly. Close to airport also.
Nahlásit hodnocení
Karen P. Jednotlivci United Kingdom, 24. dubna 2016
Great place to stay
5,7
Lovely pool, friendly and helpful staff, clean room, and a good walking distance to the beach.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Coco de Heaven Hotel BaliCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - VybaveníCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - Interiér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - Exteriér hoteluCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - VyhlídkaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - RecepceCoco de Heaven Hotel Bali - BazénCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - Jídlo a nápojeCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - KoupelnaCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - Pokoj pro hostyCoco de Heaven Hotel Bali - RestauraceCoco de Heaven Hotel Bali - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08