Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Comfort Lodge

2/F Block A, Knight Garden, 7 - 8 Tak Hing Street, Jordan, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,6

na základě 883 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,4
Poloha
8,3
Personál
6,2
Stav hotelu/čistota
6,5
Pokojový komfort/standard
6,7
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (883)
Seřazeno podle:
Rio S. Obchodní cestující Indonesia, 12. ledna 2016
fraud
2
it completely fraud, please take care. it not a hotel, its apartment more likely, we have to ring a bell to enter, all maid were wearing pajama, i've ask to change the bedcover but they just ignore me, we cannot lock the door properly, room's smell is musty. light very dimmed
Nahlásit hodnocení
Pupana K. Páry Thailand, 5. prosince 2015
Near MTR Jordan

Near MTR, Shopping Street, Safety
6
+ This hotel is very near mtr jordan and shopping street - the light in the room is not enough for using
Nahlásit hodnocení
Yu W. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 19. listopadu 2015
More like a Hostel

Location , friendly staff , clean rooms
6
It's disappointing that I did not get all the rooms as per my booking . Only 2 rooms were according to my booking . Instead of a super double room , I got a room with one double bed . The double bed is too small for 2 adults . Instead of a twin room , I was given 2 single rooms .
Nahlásit hodnocení
Richard K. Obchodní cestující United States of America, 6. listopadu 2015
Location good but for slightly more expensive

none
5,3
Nahlásit hodnocení
Robert C. Obchodní cestující United States of America, 23. září 2015
location

location
5,3
Sleep well.
Nahlásit hodnocení
Son T. Páry Vietnam, 22. června 2015
good hotel

near center trading
8,7
very good
Nahlásit hodnocení
Szeto P. Obchodní cestující Hong Kong, 17. června 2015
Near MTR

Near mtr, comfortable, cheap rental
6
Nahlásit hodnocení
Szeto P. Obchodní cestující Hong Kong, 11. června 2015
Near MTR, cheap rental

Near MTR, cheap rental, convenience
5,3
Nahlásit hodnocení
Chong T. Obchodní cestující Malaysia, 24. května 2015
Just for a night

Cheap for overnight
6
OK .. only.. nothing good
Nahlásit hodnocení
Aloysius C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 22. května 2015
Safe stay

Good, comfortable, not so small
8
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Comfort Lodge Hong KongComfort Lodge Hong Kong - KoupelnaComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Interiér hoteluComfort Lodge Hong Kong - VybaveníComfort Lodge Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiComfort Lodge Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiComfort Lodge Hong Kong - VybaveníComfort Lodge Hong Kong - KoupelnaComfort Lodge Hong Kong - KoupelnaComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Pokoj pro hostyComfort Lodge Hong Kong - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C04