nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Macao - Apartmá Conrad Macao-Cotai Central Macao - Apartmá Conrad Macao-Cotai Central Macao - Koupelna Conrad Macao-Cotai Central Macao - Koupelna Conrad Macao-Cotai Central Macao - Koupelna Conrad Macao-Cotai Central Macao - Lobby Conrad Macao-Cotai Central Macao - Prostory pro setkávání Conrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostory Conrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostory Conrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostory Conrad Macao-Cotai Central Macao - Vířivka Conrad Macao-Cotai Central Macao - Lázně Conrad Macao-Cotai Central Macao - Okolí Conrad Macao-Cotai Central Macao - Taneční sál Conrad Macao-Cotai Central Macao - Apartmá Conrad Macao-Cotai Central Macao - Vchod
Conrad Macao-Cotai Central Macao - Lázně Conrad Macao-Cotai Central Macao - Lobby Conrad Macao-Cotai Central Macao - Taneční sál Conrad Macao-Cotai Central Macao - Prostory pro setkávání Conrad Macao-Cotai Central Macao - Obchodní centrum Conrad Macao-Cotai Central Macao - Exteriér hotelu Conrad Macao-Cotai Central Macao - Koupelna Conrad Macao-Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárna Conrad Macao-Cotai Central Macao - Restaurace Conrad Macao-Cotai Central Macao - Bazén Conrad Macao-Cotai Central Macao - Bazén Conrad Macao-Cotai Central Macao - Koupelna
Oblast: Taipa / Cotai Počet pokojů: 636
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,8

na základě 948 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
8,8
Personál
9,3
Stav hotelu / čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,2
Jídlo/stolování
8,0
Všechna hodnocení (948)
Seřazeno podle:
Desiree L. Rodiny se staršími dětmi Australia, 13. ledna 2015
Fantastic service

Service, comfort and cleanliness
9,7
Excellent hotel. Would definitely stay here again.
Chi-Ying C. Páry Australia, 3. ledna 2015
Conrad Macao-Cotai Central

Clean big comfortable
8,7
Good to stay
Edward C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 1. ledna 2015
Effort

Good Service, Attending to our needs and location.
9
It was great. We checked in to a non-smoking room that has a strong smell of tobacco. I complained and ask for a another room. For this, we were moved from a regular deluxe room to a junior suite. It showed great effort on Conrad's part. The concierge was helpful and it even had a print out of our restaurant reservations which I thought was neat. The food needs more attention though. Buffet can do better. I dined at Wynn's Chinese restaurant and I found it of higher standard.
Loke P. Páry Malaysia, 29. prosince 2014
Fantastic & value for money

Very luxurious room, easy access to all location especially casino & shopping area & great services from the hotel staff
10
Excellent. Enjoyed the room & staff services are very friendly & resourceful. Definitely will stay there again for our trip next time
Ming L. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 27. prosince 2014
Good choice

Clean, Modern & Comfortable
9
Price is expensive but the room is clean, comfortable
Chan T. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 26. prosince 2014
Very nice and comfortable hotel

Clean, Very nice staff, 5 starts
9,3
Dao L. Páry Hong Kong, 26. prosince 2014
Very nice.

Good service. Value for the money.
9,3
Good experiences.
Ho Y. Páry Hong Kong, 25. prosince 2014
comfortable & location

close to main & center area, comfortable & clean
9
have a good experience over Conrad Macao
Leung Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 24. prosince 2014
good

good place
7,7
all good
Beng L. Páry Singapore, 13. prosince 2014
Awesome Conrad stay

Staff performance. Very helpful and attentive staff. Rooms with excellent decor and space.
10
Booked a room at Conrad on my wife's birthday, and they gave me a free upgrade to premier king suite. The room was fantastic and the service of the staff was really excellent. The lobby was not cluttered with people and the staff seem to be very efficient. Excellent stay and will stay again in future. Befitting of the Conrad brand.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Conrad Macao-Cotai Central MacaoConrad Macao-Cotai Central Macao - ApartmáConrad Macao-Cotai Central Macao - ApartmáConrad Macao-Cotai Central Macao - KoupelnaConrad Macao-Cotai Central Macao - KoupelnaConrad Macao-Cotai Central Macao - KoupelnaConrad Macao-Cotai Central Macao - LobbyConrad Macao-Cotai Central Macao - Prostory pro setkáváníConrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostoryConrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostoryConrad Macao-Cotai Central Macao - Fitness prostoryConrad Macao-Cotai Central Macao - VířivkaConrad Macao-Cotai Central Macao - LázněConrad Macao-Cotai Central Macao - OkolíConrad Macao-Cotai Central Macao - Taneční sálConrad Macao-Cotai Central Macao - ApartmáConrad Macao-Cotai Central Macao - VchodConrad Macao-Cotai Central Macao - LázněConrad Macao-Cotai Central Macao - LobbyConrad Macao-Cotai Central Macao - Taneční sálConrad Macao-Cotai Central Macao - Prostory pro setkáváníConrad Macao-Cotai Central Macao - Obchodní centrumConrad Macao-Cotai Central Macao - Exteriér hoteluConrad Macao-Cotai Central Macao - KoupelnaConrad Macao-Cotai Central Macao - Obchod s kávou / kavárnaConrad Macao-Cotai Central Macao - RestauraceConrad Macao-Cotai Central Macao - BazénConrad Macao-Cotai Central Macao - BazénConrad Macao-Cotai Central Macao - KoupelnaConrad Macao-Cotai Central Macao - LobbyConrad Macao-Cotai Central Macao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C07