nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thajsko 83130 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Coral Island Resort Phuket - Vchod Coral Island Resort Phuket - Restaurace Coral Island Resort Phuket - Bazén Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Lázně Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Rekreační zařízení Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Restaurace Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Oblast: Coral Island Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 333 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,5
Personál
7,1
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (333)
Seřazeno podle:
Vaclav K. Páry Czech Republic, 19. ledna 2013
Výborný hotel na vynikajícím místě

Umístění hotelu na krásném ostrově, pláž s čistou vodou a s koráli hned vedle hotelu, bazén se sladkou vodou.
9
Strávili jsme v Coral Island Resort týden, protože jsme si tam pobyt prodloužili o další dva dny. Pokoje prostorné, denně uklízené, čisté, s ledničkou, bez problémů. Není zde sice pitná voda, ale hotel poskytuje každý den zdarma několik lahví s balenou vodou. Bydlí se v hezkých chatkách, každá má soukromou verandu. Hotel má restauraci, kde se servíruje snídaně v ceně hotelu, ale i obědy a večeře podle jídelního lístku nebo večer bufetovým způsobem. K večeři hrál kytarista. Pláž je prakticky soukromá pro hotel, na thajské poměry čistá, lehátka zdarma, slunečníky nejsou třeba, protože pláž je situována na sever a je většinou zastíněna vysokými stromy a najdou se zde místa s celodenním stínem i celodenním sluncem. Trochu problém je doprava - jezdí sem pravidelně člun (fast boat) z Chalongu na jihu Phuketu, ale jen jednou denně kolem 14 hodiny. Večery jsou zde klidné, nic se tu neděje. Kolem 21 hodiny jsou všichni v chatkách a spí. Toto nám vyhovovalo, ale jiným se to nemusí líbit. Internet tam fungoval cca polovinu doby.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 24. února 2011
Výborné ubytování,prostorné pokoje.

Ubytování na pláži s lehátky, na soukromé pláži.
9
Tento resort nám maximálně vyhovoval.Skvělé ubytování,vynikající podmínky pro plavání.
Chomchanok H. Skupiny Thailand, 17. listopadu 2014
The poorest service hotel in the world !

Good location, coconut drink not over price, nice beach
3,3
Bad. The receptionist was very bad attitude. I need to change a room in the middle of the night because the toilet so smelly. And the receptionist gave me cheaper room from what I booked. Then I return to reception to complain about room type. She not even say sorry just give me a new room which is the same price from what I pay for. It such a nightmare that night. Next day morning I complain to the manager however the hotel wouldn't try to compromise anything just say sorry. That's it!!!! I will not return to his hotel again anymore.
Alexander S. Páry Russia, 13. listopadu 2014
a night on an island

location of the island, solitude, cleanness of the water and beach
8,7
Sviridov D. Rodiny s malými dětmi Russia, 23. října 2014
very good

price and location
9,7
very very good
Rebecca C. Páry United Kingdom, 11. října 2014
Coral Island

Efficient staff. Food was good. Nice location.
8
Rooms were old and tired. No tea and coffee facilities in room. Three power cuts daily which included 3 am to 5.30 am which obviously disturbed our sleep every morning. The beach on front of the resort was kept clean by the staff. However it was EXTREMELY dangerous to walk on the day visitors side as it was absolutely littered with broken bottles and shattered glasses above and below the water line.
Desiree B. Páry United States of America, 22. září 2014
Worst experience I've ever had!

the sunset!
2
went with fiancé & another couple. Resort was very dirty. no power most of the day & throughout the night so no AC(which is a must when 90% humidity out) moldy shower & water smells like sewage when showering. rude staff, very expensive food & drink lacking in quality. I would not recommend for anybody to stay here at the resort. However if you come to Coral Island( Ko Hae) only take a day trip & enjoy beach n snorkeling then leave! we are now in Krabi & it's beautiful! lovely people, inexpensive & gorgeous vacation spot!
Charuwan R. Páry Thailand, 7. září 2014
Dirty and food is not deicious.

Speed boat and crews
3,3
Wai K. Rodiny s malými dětmi Macau, 13. srpna 2014
Disappoint Coral Island Resort

Location, beach, no more...
5,3
We came Coral Island since 2006 and came everyear, but this year make us be very disappoint, when we arrived this time, manythings were changed, there are no more smile from the staffs, we could not bring any out side water or fruit, this is a bundled consumption, we never imagine it happend in Phuket. We won't come to Coral Island again anymore,
James C. Skupiny New Zealand, 25. června 2014
Relaxed

Friendly staff and dogs; good breakfast; nice pool
6,3
We had hoped to do some snorkelling but sea was rough and dirty. Not many things to do so we just relaxed. If you have been to any Pacific island you wouldn't rate this at all. Staff were friendly and helpful. A kettle in the room would be great.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - VchodCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - BazénCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - LázněCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Rekreační zařízeníCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - LázněCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - VilaCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - BazénCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Interiér hoteluCoral Island Resort Phuket - Interiér hoteluCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - KoupelnaCoral Island Resort Phuket - Interiér hoteluCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - BazénCoral Island Resort Phuket - Pub/lounge


AS-AGWEB-3A03