Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thajsko 83130 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Restaurace Coral Island Resort Phuket - Vyhlídka Coral Island Resort Phuket - Sport a aktivity
Oblast: Coral Island Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 376 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu/čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (376)
Seřazeno podle:
Vaclav K. Páry Czech Republic, 19. ledna 2013
Výborný hotel na vynikajícím místě

Umístění hotelu na krásném ostrově, pláž s čistou vodou a s koráli hned vedle hotelu, bazén se sladkou vodou.
9
Strávili jsme v Coral Island Resort týden, protože jsme si tam pobyt prodloužili o další dva dny. Pokoje prostorné, denně uklízené, čisté, s ledničkou, bez problémů. Není zde sice pitná voda, ale hotel poskytuje každý den zdarma několik lahví s balenou vodou. Bydlí se v hezkých chatkách, každá má soukromou verandu. Hotel má restauraci, kde se servíruje snídaně v ceně hotelu, ale i obědy a večeře podle jídelního lístku nebo večer bufetovým způsobem. K večeři hrál kytarista. Pláž je prakticky soukromá pro hotel, na thajské poměry čistá, lehátka zdarma, slunečníky nejsou třeba, protože pláž je situována na sever a je většinou zastíněna vysokými stromy a najdou se zde místa s celodenním stínem i celodenním sluncem. Trochu problém je doprava - jezdí sem pravidelně člun (fast boat) z Chalongu na jihu Phuketu, ale jen jednou denně kolem 14 hodiny. Večery jsou zde klidné, nic se tu neděje. Kolem 21 hodiny jsou všichni v chatkách a spí. Toto nám vyhovovalo, ale jiným se to nemusí líbit. Internet tam fungoval cca polovinu doby.
Nahlásit hodnocení
Zdenek H. Páry Czech Republic, 24. února 2011
Výborné ubytování,prostorné pokoje.

Ubytování na pláži s lehátky, na soukromé pláži.
9
Tento resort nám maximálně vyhovoval.Skvělé ubytování,vynikající podmínky pro plavání.
Nahlásit hodnocení
Nattaya N. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 10. srpna 2015
ok for family trip

Beach Front , Pizza , Island
6,7
OK but feel the food is expensive
Nahlásit hodnocení
Scott M. Páry United States of America, 26. července 2015
What an amazing location

The beach/water, the staff, the evenings/nights
8,3
I have to say that the beach, the water and the views (sunsets, sunrises and in general) were amazing and alone would make me consider going back. The accommodations themselves were quite basic, but sufficient. Most of our time was spent at the beach, in the water or at the outdoor restaurant...in swimming suits, luxury was not a requirement. Pros and cons... I felt the staff was quite good, very friendly and helpful. The general manager, a gentleman from Turkey (I believe he pronounced his name as Gem) was a great find. Years of 4/5 star experience, he made us feel as welcome as if we were in his own home. Some surprises were the twice daily scheduled power outages, and the outrageous prices in their convenience store. I understand inflated prices on an island, but this is a 15 minute boat ride from Phuket, paying 50 baht for a 7 or 8 baht bottle of water makes me angry enough to not want to go back. And for a hotel to say that "outside food and beverage are prohibited"... probably isn't even legal. Also, except for the local seafood, I found the food to be quite mediocre. That said, when next year rolls around, if Gem is still there, I'm sure my wife will convince me to book Coral Island again.
Nahlásit hodnocení
Huong V. Rodiny s malými dětmi United States of America, 23. června 2015
Not so private as it was before

Staff was nice. Quiet when the day time tours left.
7,3
They used to clean the beach but not so much anymore. There was litter everywhere and the private bungalow area used to be "private" and only for resort guests but now the allow the daytime excursion guests into the area as well vs. the other side of the beach like before.
Nahlásit hodnocení
Juliette H. Rodiny se staršími dětmi Australia, 19. června 2015
Overpriced with basic rooms & unfriendly staff

-beach location
4,3
Room stank of sewerage, staff rude & unhelpful, basic menu with many items listed unavailable, bed like bricks, no laundry service. Everything written was unavailable or different from stated. At best, this is a backpackers hostel.
Nahlásit hodnocení
Suchart S. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 31. května 2015
Nice resort

Beautiful beach and resort
9,3
We did enjoy except the room air con was not cool enough to make us sleep well.
Nahlásit hodnocení
Mehdi R. Páry France, 28. května 2015
Nice place

Location Staff seafood
6,7
Nahlásit hodnocení
Nur L. Skupiny Malaysia, 28. května 2015
Secluded resort in an island

Beach front,friendly staff and value for money
8
It was great.i love the resort as its the only resort in coral island.Food was nice,awesome beach and next to this hotel is banana beach and its beautiful!The only thing i dont like about this hotel is they dont have fresh watet.Tap water and also swimming pool very salty,i need to buy a lot of mineral water which was THB90 to wash my face and gargle.
Nahlásit hodnocení
Daeng N. Jednotlivci Thailand, 9. května 2015
Very relaxing

Tbe beach front accommodation n peaceful
10
Verything was wonderful and soon i will be back.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - LázněCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - VilaCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - BazénCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Pláž


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C02