nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coral Island Resort

48/13 Moo 9, Chaofa Road, Chalong, Coral Island, Phuket, Thajsko 83130 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Okolí Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty
Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pokoj pro hosty Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Exteriér hotelu Coral Island Resort Phuket - Pláž Coral Island Resort Phuket - Restaurace
Oblast: Coral Island Počet pokojů: 64

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 360 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
6,9
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (360)
Seřazeno podle:
Vaclav K. Páry Czech Republic, 19. ledna 2013
Výborný hotel na vynikajícím místě

Umístění hotelu na krásném ostrově, pláž s čistou vodou a s koráli hned vedle hotelu, bazén se sladkou vodou.
9
Strávili jsme v Coral Island Resort týden, protože jsme si tam pobyt prodloužili o další dva dny. Pokoje prostorné, denně uklízené, čisté, s ledničkou, bez problémů. Není zde sice pitná voda, ale hotel poskytuje každý den zdarma několik lahví s balenou vodou. Bydlí se v hezkých chatkách, každá má soukromou verandu. Hotel má restauraci, kde se servíruje snídaně v ceně hotelu, ale i obědy a večeře podle jídelního lístku nebo večer bufetovým způsobem. K večeři hrál kytarista. Pláž je prakticky soukromá pro hotel, na thajské poměry čistá, lehátka zdarma, slunečníky nejsou třeba, protože pláž je situována na sever a je většinou zastíněna vysokými stromy a najdou se zde místa s celodenním stínem i celodenním sluncem. Trochu problém je doprava - jezdí sem pravidelně člun (fast boat) z Chalongu na jihu Phuketu, ale jen jednou denně kolem 14 hodiny. Večery jsou zde klidné, nic se tu neděje. Kolem 21 hodiny jsou všichni v chatkách a spí. Toto nám vyhovovalo, ale jiným se to nemusí líbit. Internet tam fungoval cca polovinu doby.
Zdenek H. Páry Czech Republic, 24. února 2011
Výborné ubytování,prostorné pokoje.

Ubytování na pláži s lehátky, na soukromé pláži.
9
Tento resort nám maximálně vyhovoval.Skvělé ubytování,vynikající podmínky pro plavání.
Monika N. Rodiny s malými dětmi Germany, 9. dubna 2015
Wonderful Place to relax beautiful Sunset :-))

Beachfront Roms were perfect :-)))
7,7
Relaxing and nature life pure!!! Perfect .... Just a bit crowded in the mornings when the boats arrive in morning time... But still wonderful... Chicken, fishfeeding and snorcheling...!!
Supreeya J. Rodiny s malými dětmi Thailand, 6. dubna 2015
So many Chinese

beautiful beach
4,3
Beach beautiful but food there it's terrible salty breakfast also very bad.
Chris C. Jednotlivci Australia, 3. dubna 2015
enjoyable and relaxing

food,location,views
7
Very relaxing
Roongthiwa S. Páry Thailand, 14. března 2015
Coral Island

Location, Food, Service
9,3
Peaceful, safe, relex
Billy S. Jednotlivci Canada, 20. února 2015
Away from the crowds

Location, beach, price
5,3
The lcation and beach were great. The staff was unhelpful and food service was poor
Karan B. Páry Thailand, 18. února 2015
Awesome!

Good atmosphere , soft sand, and seems like the another world of relaxing!
7,7
Cool.
Chomchanok H. Skupiny Thailand, 17. listopadu 2014
The poorest service hotel in the world !

Good location, coconut drink not over price, nice beach
3,3
Bad. The receptionist was very bad attitude. I need to change a room in the middle of the night because the toilet so smelly. And the receptionist gave me cheaper room from what I booked. Then I return to reception to complain about room type. She not even say sorry just give me a new room which is the same price from what I pay for. It such a nightmare that night. Next day morning I complain to the manager however the hotel wouldn't try to compromise anything just say sorry. That's it!!!! I will not return to his hotel again anymore.
Alexander S. Páry Russia, 13. listopadu 2014
a night on an island

location of the island, solitude, cleanness of the water and beach
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coral Island Resort PhuketCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - OkolíCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - RestauraceCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - LázněCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - Sport a aktivityCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - Exteriér hoteluCoral Island Resort Phuket - VilaCoral Island Resort Phuket - VyhlídkaCoral Island Resort Phuket - BazénCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - PlážCoral Island Resort Phuket - Pokoj pro hostyCoral Island Resort Phuket - KoupelnaCoral Island Resort Phuket - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B02