nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Coral Sea Resort

25 Oceanview Avenue, Pláž Airlie, Whitsundays, Austrálie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Balkón/terasa Coral Sea Resort Whitsundays - Koupelna Coral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hosty Coral Sea Resort Whitsundays - Bazén Coral Sea Resort Whitsundays - Bazén Coral Sea Resort Whitsundays - Interiér hotelu Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Exteriér hotelu
Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Okolí Coral Sea Resort Whitsundays - Balkón/terasa
Oblast: Pláž Airlie Počet pokojů: 77

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 54 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,3
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (54)
Seřazeno podle:
Peter Z. Jednotlivci Australia, 7. října 2014
My review

Great Views from this resort , buffet breakfast was included, shot stroll along boardwalk to everything
8,3
Quiet and comfortable, but I believe Airport transfers should be included with the cost of accommodation.
Helga B. Skupiny Australia, 29. září 2014
Great location, good rsort

Proximity to the town, the views, nice pool and garden
8,7
We enjoyed it very much. Everything is within easy reach, they hava their own jetty.
Karen R. Jednotlivci Thailand, 10. září 2014
review

cleanliness, service, location
9,3
It was great thank you
Jan P. Jednotlivci Australia, 2. září 2014
great location and picturesque

proximity to Abel Point Marina, a fairly short walk into town, staff friendly and helpful
9,7
felt very lucky to stay there
Sheryl G. Páry Australia, 17. srpna 2014
Awesome place to stay

Location, staff and the facilities
10
Our stay was awesome. We planned to get married on the beach but the weather turned foul and the staff allowed us to get married on the balcony. They were very helpful with the sudden change of plans. We ate in the restaurant and the food was awesome
Shendelle B. Rodiny se staršími dětmi Australia, 13. srpna 2014
lovely hotel

The View, Gardens, room
8,3
Lovely. Great view and good location. Not right in town which I liked. Dining overlooking the water was so nice. Would definitely go back.
Tracey K. Obchodní cestující New Zealand, 3. července 2014
Enjoyable, relaxing and comfortable.

Desert, the bed, and atmosphere
8
Enjoyable and relaxing would have stayed longer next time.
Fiona S. Páry New Zealand, 19. června 2014
Nice comfortable and easy location

Pool, location, nice rooms
8,3
Pretty good
Miriam M. Páry Germany, 17. června 2014
Beautiful in all aspects

Location,Staff, Room
10
Beautiful hotel in perfect location; enjoyed our short getaway to the fullest and highly recommend the hotel in all aspects. We will be back!
Barbara M. Páry Australia, 17. června 2014
"Loved it "

Position,position ,position.
9,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Coral Sea Resort WhitsundaysCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - Balkón/terasaCoral Sea Resort Whitsundays - KoupelnaCoral Sea Resort Whitsundays - Pokoj pro hostyCoral Sea Resort Whitsundays - BazénCoral Sea Resort Whitsundays - BazénCoral Sea Resort Whitsundays - Interiér hoteluCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - Exteriér hoteluCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - OkolíCoral Sea Resort Whitsundays - Balkón/terasa


AS-AGWEB-3A06