Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Cordillera Inn

29 Mena Crisologo Street, Vigan City, Ilocos Sur, Vlastní město, Vigan, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Cordillera Inn Vigan - Exteriér hotelu Cordillera Inn Vigan - Okolí Cordillera Inn Vigan - Okolí Cordillera Inn Vigan - Exteriér hotelu Cordillera Inn Vigan - Exteriér hotelu Cordillera Inn Vigan - Jídlo a nápoje Cordillera Inn Vigan - Lobby Cordillera Inn Vigan - Restaurace Cordillera Inn Vigan - Lobby Cordillera Inn Vigan - Lobby
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 25

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 84 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
9,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (84)
Seřazeno podle:
Arturo P. Skupiny Philippines, 12. června 2015
Perfect Location & Accommodation!

1. Perfect location: within the famous Calle Crisologo
8
Nahlásit hodnocení
Perla R. Skupiny United States of America, 1. dubna 2015
Restful, after long day sightseeing.

Comfort, location, cleanliness
7,7
Quiet. Good night rest.
Nahlásit hodnocení
Silvestre N. Páry United States of America, 1. dubna 2015
good value and location

location, staff, cleanliness
9,7
Very comfortable, keep in mind the hotel is centrally located, so it gets noisy from late morning to early evening, but quite enough at nights. Excellent location, clean place and attentive staff.
Nahlásit hodnocení
Jeremy J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 31. března 2015
Vigan trip

location, cleanliness and staff
9
Great
Nahlásit hodnocení
Erwin O. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 21. února 2015
Comfortable, Clean, Smacked right along Crisologo

Cleanliness, Design, Location
8,3
It was awesome. Well, the location was the real booster. The hotel has quite a remarkable design, too.
Nahlásit hodnocení
Pete E. Skupiny United States of America, 21. února 2015
Okay !

Friendly atmoshper & staff !
10
It was fine !
Nahlásit hodnocení
Janette B. Skupiny Philippines, 13. ledna 2015
Very good accommodation

Great location
8,7
Not enough time to enjoy more
Nahlásit hodnocení
Katrina C. Skupiny Canada, 8. ledna 2015
A stay to remember :)

Location, friendly staff, comfort
8,3
It was really great considering the fact that is it right at Crisologo street. Close to everything.
Nahlásit hodnocení
Maria V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 8. ledna 2015
Great Location

Perfect location, friendly staff, clean and comfortable
8
Our stay at Cordillera Inn was pleasant. We've been to this hotel before and we think we will stay here every time we visit Vigan. We like that it is located the main street that defines Vigan, we appreciate that the hotel staff are friendly and accommodating. The hotel itself is clean and our stay was comfortable. There were a lot of outlets for all our electronic gadgets inside the room. Easy and efficient check in and check out through Agoda.
Nahlásit hodnocení
Michael D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. ledna 2015
Home away from home

Value for money, good location, good staff
9,3
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Cordillera Inn ViganCordillera Inn Vigan - Exteriér hoteluCordillera Inn Vigan - OkolíCordillera Inn Vigan - OkolíCordillera Inn Vigan - Exteriér hoteluCordillera Inn Vigan - Exteriér hoteluCordillera Inn Vigan - Jídlo a nápojeCordillera Inn Vigan - LobbyCordillera Inn Vigan - RestauraceCordillera Inn Vigan - LobbyCordillera Inn Vigan - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05