Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, Londýn, Velká Británie W2 3LG

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 424 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,7
Personál
7,4
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (424)
Seřazeno podle:
Thomas C. Páry Denmark, 17. ledna 2016
Very comfortable stay

the service of the staff, the quality of the room and the location close to the park, the metro and downtown
8,7
We will come back
Nahlásit hodnocení
Chaiched P. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 28. prosince 2015
arriving on Christmas 2015

room cleaness, location and breakfast are good.
7,7
Nahlásit hodnocení
Eliza M. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. prosince 2015
Nice little touches

comfort, staff, cleanliness
8,7
I love every bit of the room. Plush bath robes, small chocolate pieces on each pillow, the coffee machine etc. Staff was friendly & knowledgeable. Location was a little far from Bayswater. But bus stop was just a 3 min walk. The buses can take you to most places in London.
Nahlásit hodnocení
Anastasia K. Obchodní cestující Greece, 22. listopadu 2015
Business

Location, Clean, tidy
7
I found many of the staff to be unhelpful and unwilling to help
Nahlásit hodnocení
Klas E. Obchodní cestující Sweden, 28. října 2015
Good location

Location, nice staff
8,7
Nahlásit hodnocení
Jinho Y. Obchodní cestující South Korea, 22. října 2015
.

.
6,3
.
Nahlásit hodnocení
Eleazar F. Obchodní cestující United States of America, 19. října 2015
Not A Good Hotel

Location, Conceirge, Location
5,3
The rooms are small. Not the best customer service. Room service almost never answers.
Nahlásit hodnocení
Tony K. Páry Hong Kong, 18. října 2015
Cheating

Gd location,
5,7
Under renovation, not noted, very old hotel, small rooms, not worth per night. We waited 30mins to check in. Only gd is the location, 3 mins walk to tube.
Nahlásit hodnocení
Kathleen J. Páry United Kingdom, 18. října 2015
Nice weekend

Location. Service of the staff. Good, large, high quality bath towels
8
This was a pleasant stay. The room was reasonable and the staff changed our room because we did not want to have a double bed that was up against the wall.
Nahlásit hodnocení
Luisa O. Páry United States of America, 14. října 2015
great location across the street from hyde park

location, convenience, staff
8,7
lovely hotel, undergoing what looks like some exterior renovations. the room itself was tiny and I could see someone thinking it's almost too small for 2 people. Definitely ideal for a solo traveler but would recommend a couple to upgrade to a larger room if staying for more than 2 nights. i traveled without using traditional currency exchange services and there is an atm convinently located in the lobby. lots of little markets for water and snacks in the area as well restaurants and pubs. very convenient location across the street from hyde park and less than a block away from the central line underground station, lancaster gate. staff was friendly and accommodating and though we arrived before our check in time, they had our room ready. would definitely stay here again but would get a larger room next time.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Corus Hotel Hyde Park LondýnCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - RecepceCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Sport a aktivityCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06