Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Corus Hotel Hyde Park

1-7 Lancaster Gate, Hyde Park, Londýn, Velká Británie W2 3LG (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Corus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Lobby Corus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Recepce Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/lounge Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkávání Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/lounge
Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Restaurace Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hotelu Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty Corus Hotel Hyde Park Londýn - Koupelna
Oblast: Hyde Park Počet pokojů: 380
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 368 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
8,7
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (368)
Seřazeno podle:
Les M. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 26. června 2015
moldy smelling rooms

breakfast
3,3
We tried 2 rooms, both were moldy smelling and in a poor state of repair. This is a 3 star hotel at best.
Wayne L. Páry Canada, 26. června 2015
Overated 4 star

Location that's about it
4,3
Way overrated
Curtis D. Obchodní cestující United States of America, 22. června 2015
Good spot

Location - close to Picadilly Station, and within walking distance of many tourist sties (Hyde Park, Buckingham Palace, Big Ben, Parliament, London Eye, etc.)
8
Justin Y. Jednotlivci New Zealand, 21. června 2015
Great location, average room

Location, location, friendly staff
8
Bernard L. Jednotlivci Hong Kong, 21. června 2015
I wish I had booked another hotel for my holidays.

location location location
5,3
2 persons in a twin room for 5 days last week, holidays. Cramped room space, with just one small chair. At a time, we had to sit on our beds to eat hamburgers. Old wooden furniture with water stains. Dusty carpet. Bath tub too narrow and too high (really have to be careful). You don’t have to be a big guy to feel the inadequate space. A staff told us that was already a “class 1” room, which meant “quite big” by their standard. And that is substandard. True, the hotel location is excellent, that is probably the only good thing. But even considered that, I wish I had booked another hotel for my holidays. Not worth the price I paid. If you want a decent room and a bit of luxury, you will be very disappointed.
Kathryn C. Jednotlivci United Kingdom, 15. června 2015
Corus

Location location location
8,3
Great to be next to Hyde Park. London is more than shops. Did not eat in the hotel, lots of places nearby.
Mohd A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 30. května 2015
best to stay

strategic, good service
7,7
Paul M. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 28. května 2015
Family tourist trip to London.

The location by the tube was good, staff were friendly and the room was always cleaned well.
7,7
Ok, we were out of the hotel a lot due to touring and we eat out all if the time.
Poom T. Obchodní cestující Thailand, 23. května 2015
Good location but room is abit small

location clean comfy
5
location is very good
Poom T. Obchodní cestující Thailand, 19. května 2015
Good location but room is abit small

location clean comfy
5,3
location is very good! city center and near underground station

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Corus Hotel Hyde Park LondýnCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - LobbyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - RecepceCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - KoupelnaCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Fitness prostoryCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Prostory pro setkáváníCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Exteriér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Sport a aktivityCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Interiér hoteluCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - RestauraceCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pub/loungeCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hostyCorus Hotel Hyde Park Londýn - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B07