Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Cosmopolitan Hotel

387-397 Queen's Road East, Wanchai, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 1692 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,2
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (1692)
Seřazeno podle:
Straker C. Rodiny s malými dětmi Thailand, 22. května 2016
Disappointed
4
Booked a 'family room' and was disappointed that it's just a regular room with 2 full size beds jammed in. No space for anything.
Nahlásit hodnocení
Ka M. Jednotlivci Portugal, 22. května 2016
nice room
6
clean room, friendly staff
Nahlásit hodnocení
Redi Y. Skupiny Indonesia, 6. května 2016
Location a bit far from MTR
4,3
overall ok, cleanliness ok, a bit far from MTR station, need more effort to reach hotel. hotel staff not so fluent in english.
Nahlásit hodnocení
Ersa M. Skupiny Indonesia, 3. května 2016
Great location
5,3
This is our first time visiting Hong Kong, so we don't really know how to get around. But there are quite a few bus stops within walking distance around the hotel, so it provided us a lot of options. You can find a lot of decent places to eat in Wan Chai area, about 5-10 minutes on foot from the hotel. The room itself is nice, quite clean, but for some reason the bathroom floor is so cold my feet are freezing. Would seriously consider staying here again if I ever come back to Hong Kong.
Nahlásit hodnocení
Aristotle S. Jednotlivci Singapore, 2. května 2016
Rating: Fair
5,3
Awesome Hotel. Just the distance
Nahlásit hodnocení
Ronald W. Jednotlivci Australia, 2. května 2016
Good location clean rooms
5
Nothing to add
Nahlásit hodnocení
Fauzia S. Skupiny Singapore, 30. dubna 2016
Good stay
5,7
Friendly staff, clean room, good service
Nahlásit hodnocení
Wing Y. Páry Hong Kong, 24. dubna 2016
Price/Quality
5
Nice price and quality But a bit far
Nahlásit hodnocení
William J. Skupiny United Kingdom, 23. dubna 2016
Overall good hotel
5,7
We stayed for just one night, a group of 5. The beds were very comfortable and the rooms were nice and clean. The location was good, a walk or short cab ride to the nightlife, and very handy for the airport express. I would stay here again.
Nahlásit hodnocení
Edward M. Jednotlivci Canada, 17. dubna 2016
Good location
5
This is a medium sized boutique hotel with a clean decor with a view over a cemetery. It's located to all forms of transport and you can easily walk to many places as well. A free smartphone is available as well as free wi fi service but we chose not to use it. Overall an above average hotel.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Cosmopolitan Hotel Hong KongCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - KoupelnaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KoupelnaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KoupelnaCosmopolitan Hotel Hong Kong - KoupelnaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníCosmopolitan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníCosmopolitan Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníCosmopolitan Hotel Hong Kong - Interiér hoteluCosmopolitan Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluCosmopolitan Hotel Hong Kong - VyhlídkaCosmopolitan Hotel Hong Kong - Fitness prostoryCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyCosmopolitan Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03