nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sál Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Okolí Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interiér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pláž Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sál
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lázně Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vchod Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivity
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 156

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 992 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,7
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (992)
Seřazeno podle:
Pavel K. Jednotlivci Czech Republic, 25. března 2014
hotel pěkný,možnost výletů,líbilo se nám vše

blízko pláže,klid,skvělá restaurace
8,7
Pobyt byl skvělý,moc se nám líbila pláž.Je to klidné místo dál od centra,nám to ale vyhovovalo.Dobrá doprava do města Cebu.Personál milý.V restauraci vařili výborně,skvělé snídaně,velký výběr. Pokoj se nám ale nelíbil,protože z pokoje nebyl výhled ven,ale do zdi.Nebylo vidět ani kousek nebe.To je velké mínus tohoto hotelu.Tyto pokoje by se měli obsazovat pouze v krajní nouzi a na velice krátkou dobu.Ne na tak dlouho,jak jsme tam byli my.Kazí to dobré jméno tohoto hotelu.
Trevor J. Jednotlivci Australia, 18. července 2014
Excellent.

Food. Facilities. Staff.
9
Excellent. Great location for a quiet break, romantic trip away or a family holiday by the beach.
Anny C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 6. července 2014
Nice family hotel with great food and friendly sta

Staff, food, spa
8,3
We flew in from Manila to Cebu and stayed for 1 night at Costabella. We arrived early in the morning and the staff was very accommodative and allowed us to check in early. The meals that we had at Costabella were great and the wines were reasonably priced. We were very happy with the buffet and food choices. The only problem is that a section of the hotel is under construction which is right by the beach. We used the spa to escape from the noise and the it was a very relaxing experience.
Michael E. Skupiny Australia, 30. června 2014
Very relaxing and pleasant

Staff , quietness , garden pool area
7,7
My stay was with out incident , the staff are very friendly and eager to help out anyway they could . The food was great in both restaurants and room service . The rooms are large and probably in need of a make over which the hotel was doing whilst I was there
Howard C. Páry Taiwan, 29. června 2014
Good beach hotel

Beach, Food, Staff
7,3
We booked this hotel at the very last minute, so the room we got was a bit tiny but no complaint. It's a bit out-dated, but the room has every thing you need. What's worth to mentioned is the food at the restaurant was one of the best I had during our 9 days stay in Cebu. There're good beach and pool for child and plenty of beach activity you can do
Nicholas T. Páry Singapore, 23. června 2014
below my expectations..

No comments..
6,3
Shocking as lots of mosquitoes...limited selection on menu..
Divine G. Páry Philippines, 20. června 2014
Relaxing Stay

The staff was really friendly, food was really good and room was large and clean.
8
We really love our stay at your resort. We loved the relaxing ambiance of the beach, the delicious hot served food and the room was very spacious and it's nice view. We'll definitely return. The only thing we did not like is there is no bidet on the toilet.
Stephen M. Obchodní cestující Australia, 17. června 2014
Plesant rest

Quiet good food not far from airport
7,3
Enjoyable
Michael C. Páry United States of America, 15. června 2014
Great Hotel, great price

The beach, attentive staff, clean and well kept
8,3
Going through the gates was like entering a different world. The staff was very attentive and willing to do whatever you need. Also easy to request a taxi to take you anywhere. The beach was small, but really nice when the tide was in. Being able to rent snorkeling gear and explore just off the beach was lots of fun. The quality of the food was great and available 24 hours. A very talented acoustic band entertained and dinner. I would stay again. My only issue was I wished the a/c in the room was a little bit more powerful.
Eugene C. Rodiny s malými dětmi United States of America, 14. června 2014
Good Breakfast Buffet

Breakfast buffet, staff, small meach
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sálCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - OkolíCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interiér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlážCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sálCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VchodCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - ZahradaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlážCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A08