nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sál Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Okolí Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interiér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pláž Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Restaurace Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sál
Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lázně Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízení Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Vchod Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivity
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 156

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 1024 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,8
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (1024)
Seřazeno podle:
Pavel K. Jednotlivci Czech Republic, 25. března 2014
hotel pěkný,možnost výletů,líbilo se nám vše

blízko pláže,klid,skvělá restaurace
8,7
Pobyt byl skvělý,moc se nám líbila pláž.Je to klidné místo dál od centra,nám to ale vyhovovalo.Dobrá doprava do města Cebu.Personál milý.V restauraci vařili výborně,skvělé snídaně,velký výběr. Pokoj se nám ale nelíbil,protože z pokoje nebyl výhled ven,ale do zdi.Nebylo vidět ani kousek nebe.To je velké mínus tohoto hotelu.Tyto pokoje by se měli obsazovat pouze v krajní nouzi a na velice krátkou dobu.Ne na tak dlouho,jak jsme tam byli my.Kazí to dobré jméno tohoto hotelu.
Wendy U. Skupiny United States of America, 31. srpna 2014
Lovely vacation spot

Food, service, spa
10
Limuele I. Skupiny Philippines, 25. srpna 2014
Excellent stay , buck for the money

great place, relaxing ambiance, natural resort
9,3
excellent stay in the resort
Sungmin C. Jednotlivci South Korea, 24. srpna 2014
It's comfortable and affordable price.

kind, price, food
8,3
Not bad.
Emil M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 10. srpna 2014
Gratification multiplied by 4

The food, beach , the place itself
8
I have been to cebu many times usually for work, this is the first time I brought my wife and two children , I was very pleased for the hospitality when I called your front desk to confirm my booking a week before, and that was multiplied when we checked in already, we arrived early have the chance to view the breathtaking beach view and facilities while waiting for our room, for our short stay at costabella, I myself was very much thankful that I have chosen agoda and costabella because that was also my wife birthday and my children first trip inter island which costabella made very promising and memorable not just for me but for my whole family - that why my gratification multiplied by my wife and 2 children, hoping for my next visit... Already missing the beach, thank you very much
Sherina T. Páry Philippines, 9. srpna 2014
Value for money

affordable, nice beach, good facilities
8
Good beach for the location and price
Paul P. Obchodní cestující United Kingdom, 8. srpna 2014
Comfortable stay

Staff, dining and pools
6,7
Professional and friendly staff, comfortable room and good and varied food at reasonable prices on the menu. Two main problems with the hotel were long distance from anywhere - an hour to Cebu City and 30 mins to the airport and nearest town. The internet wifi connection was very poor - no wifi in the rooms and you had to log in each time you wanted to use it. Surely a hotel that rates itself as 4 staff should have better internet
Divina G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 5. srpna 2014
Good hotel except for the location

Good food, friendly staff, clean room
6,7
Good overall except there was no regular transpo. If you want to go out, plus Php50.00 in taxi's regular charge. 5km away from Shangri La. It would be good if bicycles are fixed so guests can use.
Imelda T. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 2. srpna 2014
Great place for a vacation

Great food, nice and clean beach, and friendly staff
9
We enjoyed the nice beach and comfort at this hotel. All the staff were nice and friendly making each guest feeling VIP. Filipino dish is great especially their seafoods. Love it.
Paul B. Rodiny s malými dětmi Canada, 1. srpna 2014
Great spot!

Pools, food, staff
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Costabella Tropical Beach Hotel CebuCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sálCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - OkolíCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Interiér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlážCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - RestauraceCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Taneční sálCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Rekreační zařízeníCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Exteriér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - VchodCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - ZahradaCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - PlážCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pokoj pro hostyCostabella Tropical Beach Hotel Cebu - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06