Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Costabella Tropical Beach Hotel

Buyong, Mactan Island, Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6015 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Vchod Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Lobby Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Zahrada Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pláž Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Lázně Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Lázně Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hosty Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Interiér hotelu Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity
Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivity Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Bazén Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje
Oblast: Mactan Počet pokojů: 156

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1304 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
6,8
Personál
7,8
Stav hotelu/čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (1304)
Seřazeno podle:
Pavel K. Jednotlivci Czech Republic, 25. března 2014
hotel pěkný,možnost výletů,líbilo se nám vše

blízko pláže,klid,skvělá restaurace
8,7
Pobyt byl skvělý,moc se nám líbila pláž.Je to klidné místo dál od centra,nám to ale vyhovovalo.Dobrá doprava do města Cebu.Personál milý.V restauraci vařili výborně,skvělé snídaně,velký výběr. Pokoj se nám ale nelíbil,protože z pokoje nebyl výhled ven,ale do zdi.Nebylo vidět ani kousek nebe.To je velké mínus tohoto hotelu.Tyto pokoje by se měli obsazovat pouze v krajní nouzi a na velice krátkou dobu.Ne na tak dlouho,jak jsme tam byli my.Kazí to dobré jméno tohoto hotelu.
Nahlásit hodnocení
Michael J. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 2. února 2016
Great friendly resort

Staff, facilities,welcoming hotel
9
Have stayed at the Costabella, many times over the last few years. Always great service and warm welcoming atmosphere. Will always come back to stay here whenever in the area.
Nahlásit hodnocení
Mark D. Páry Philippines, 17. ledna 2016
perfect resort

Location, Beach, crowd
9,3
We went here during Sinulog weekend and I thought that it's going to be crowded but to my surprise the number of people that were there were just right amount.. The beach was nice but you have to check the schedule of low tides and high tides to enjoy it.
Nahlásit hodnocení
Scott G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 13. ledna 2016
Vacation 216

Staff courtesy and helpfulness. Dining-food was excellent! Room comfort and great airconditioning!
9,3
It was great! My 4th time staying there.
Nahlásit hodnocení
Aisa J. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. ledna 2016
Great service, ambiance and food

The staff were very helpful and friendly. Buffet breakfast was delicious, lots of choices.
9
Nahlásit hodnocení
Stacey S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 2. ledna 2016
Memorable

Friendly staff, great views, nice room
8,7
We had a great time.
Nahlásit hodnocení
Vanessa H. Páry Malaysia, 31. prosince 2015
Satisfaction guaranteed

Service, cleanliness & food
9,3
It was awesome, the view from my room at 7th floor was magnificent!
Nahlásit hodnocení
Frank J. Páry Germany, 30. prosince 2015
Tricked into Non-Smoking
7
We requested during the booking via Agoda a Smoking Room On arrival the Hotel Staff informed us that they do NOT have smoking rooms. Acceptable as all rooms have balcony. However, the staff informed us, smoking on balconies, beach, outdoor pool-bar, any out door area is prohibited. If fail to comply i would be penalized by the hotel 2500 Peso per incident. They have a single designated smoking area but its just not holiday... They told me that they will not refund the money and told me that in June 2015 the government has established a non smoking law. I had to obey and smoked only in the designated nice smoking area, far away from anything. Distance to the pool about 80, room, beach 180 meter. Too much hassle to enjoy the stay. The next day we went to the White Sands Resort which is about 2 Km distance to the Costabella. A similar hotel, perhaps not as nice as the Costabella. White Sands allows to smoke in Smoking rooms, balconies, beach, open areas of their poolside bar and at rooftop bar (very nice, good food). It seems that i was lied too by Costabella's hotel staff and just had to follow their rules. Once paid there is no refund. I recommend to all smoker to book at White Sands. Nice enough, cheaper, smoker and non-smoker are separated but not imprisoned and last, i have not been lied to by the staff. Costabella breakfast is SUB-standart. Its a cheap mass-feeding (as you paid your room with breakfast already). The ala-card menu is pricy but delicious.
Nahlásit hodnocení
Ronald P. Páry Austria, 27. prosince 2015
average

bed, hotel staff,
6,7
we had to be transfered after check in. No problem. Room was almost the same. Wifi dont work in room. Also outside poor. In lobby/restaurant ok. BF buffet not the best, but not the worst either.
Nahlásit hodnocení
Theodore V. Rodiny s malými dětmi United States of America, 26. prosince 2015
Great Place to Stay

Staff, amenities and ambiance...
9
We really enjoyed our visit there. This is our 3rd time there and always have fun when we stay there.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Costabella Tropical Beach Hotel Ostrov MactanCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - VchodCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - LobbyCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - ZahradaCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - PlážCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - LázněCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Pokoj pro hostyCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Interiér hoteluCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Sport a aktivityCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - BazénCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápojeCostabella Tropical Beach Hotel Ostrov Mactan - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07