nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Mactan Island, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Crimson Resort and Spa Cebu - Lázně Crimson Resort and Spa Cebu - Vchod Crimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkávání Crimson Resort and Spa Cebu - Lázně Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž Crimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkávání Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž Crimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hotelu Crimson Resort and Spa Cebu - Lázně Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurace Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurace Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurace Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén
Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Bazén Crimson Resort and Spa Cebu - Hřiště Crimson Resort and Spa Cebu - Restaurace Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž Crimson Resort and Spa Cebu - Taneční sál Crimson Resort and Spa Cebu - Zahrada Crimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivity Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž Crimson Resort and Spa Cebu - Pláž
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 290
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,3

na základě 1860 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,3
Personál
8,9
Stav hotelu / čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,7
Všechna hodnocení (1860)
Seřazeno podle:
Jenz V. Páry Philippines, 19. ledna 2015
beautiful and class

rooms, service and customer service
9,3
very nice and happy really enjoyed our stay at Crimson
Vergil L. Rodiny s malými dětmi Philippines, 15. ledna 2015
food was average

the villas
8,3
Great
Bernadete A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 11. ledna 2015
We enjoyed our stay.

1) The area is quiet, a great place to stay for relaxation. Clean and great landscapes. 2) Friendly staffs. 3) Great activities.
9
Its a quiet place. Its a good place to relax. My kids liked the place. They enjoyed the activities, everyday. I'm happy that they enjoyed the food too. Tho, they haven't enjoyed much on the beach area cause the shore was too short. I liked the buffet but didn't enjoyed that much. As I've been dining a lot to 5 star hotels, for me the price was expensive, and lil choices of foods and desserts. I liked the Azure club, a great place to dine and great food. Thumbs up. The staffs are really friendly. They got a rate of 10 out of 10 for that.
Wang Z. Obchodní cestující China, 11. ledna 2015
not qualified for the 5 star
5
not good enough , especially the public area . small swimming pool . not good service .
Andrew C. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 11. ledna 2015
Fantastic resort hotel

Beautifully designed. Amazing staff and wonderful facilities.
10
Perfect. Will return again.
Theresa P. Rodiny se staršími dětmi New Zealand, 2. ledna 2015
Amazing!

Service is amazing
10
stayed in a pool villa
Ana R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. ledna 2015
A great way to start th year!!!

1) The staff were very helpful & accmmodating (upgraing our rooms as well) 2) The facilities were great especilly for the kids, 3) Excellent location!!!
9,7
We had a great time in our short stay!!!
Corazon J. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 29. prosince 2014
a good place to relax

the staff excellent. the bar site is beautiful. a good place to spend a relaxing time.
7,3
we enjoyed our stay at Crimson. the staff very cordial & helpful. the place beautiful.
Yong S. Páry South Korea, 29. prosince 2014
Not Bad

Beach, Staff Performance, Location
7,7
THe hotel is aged - will need a major renovation
Junghyun O. Jednotlivci South Korea, 28. prosince 2014
BAD. expensive,terrible food,mean manager,
2,3
Bad. Food is terrible and even expensive. Manager/Superviser was unkind and even he was mean to deal with proceed to check out.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - VchodCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - HřištěCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Taneční sálCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Fitness prostoryCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - Salon krásyCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreační zařízeníCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Noční klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noční klubCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Jídlo a nápojeCrimson Resort and Spa Cebu - Jídlo a nápojeCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C08