Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Crimson Resort and Spa

Seascapes Resort Town, Ostrov Mactan, Cebu, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 2273 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
7,4
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (2273)
Seřazeno podle:
Vicente J. Obchodní cestující Philippines, 1. května 2016
Excellent and lovely stay
5,3
We had a great stay in the hotel. The food was sumptuous, the staff are hospitable and accomodating. Indeed it was lovely resort
Nahlásit hodnocení
Oliver B. Páry Germany, 30. dubna 2016
Not 5 star service
4,3
Check in not right room. All over staff not well trained. Not 5 star.
Nahlásit hodnocení
Sharon F. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. dubna 2016
Good resort for the family
5,7
Good resort for the family as they have activities for kids. And the beach is also beautiful.
Nahlásit hodnocení
Hwisun P. Skupiny South Korea, 26. dubna 2016
Great
6,3
Goooood
Nahlásit hodnocení
Michael J. Páry Canada, 24. dubna 2016
Everything was great about the Crimson Resort. But
6
We'll be back, for sure!
Nahlásit hodnocení
Donghwan W. Páry South Korea, 23. dubna 2016
Kind staffs, small pool, poor coffee and breakfast
5
Me and my husband stayed in pool villa. Staffs were very kind but the private pool was too small so we rarely used it. We hated breakfast in the main restaurant but the special treat for the villa guests - free drinks and snaks and breakfast at Tempo was so good and it has totally changed our opinion on the Crimson Resort. We had a good time in general but I'm not sure if I'd come again to either villa or delux room.
Nahlásit hodnocení
Brendan O. Rodiny s malými dětmi Ireland, 22. dubna 2016
Good food and great staff
5,7
Value for the money
Nahlásit hodnocení
Yeh Y. Páry Taiwan, 4. dubna 2016
Pretty nice villa.
5,7
Pretty nice villa but little bit expensive.
Nahlásit hodnocení
Anurag D. Páry India, 4. dubna 2016
Perfect place to unwind
6
Fantastic place to relax and enjoy the scenic beauty of Mactan. The resort also had excellent facilities for doing day trips to Oslob another beautiful experience. Food was good, service optimum and the ocean as blue as it can get. Perfect place to unwind.
Nahlásit hodnocení
Candice M. Páry Philippines, 3. dubna 2016
Vacation
6,7
Love the room and the place but food in the resort are quite expensive.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Crimson Resort and Spa CebuCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - VchodCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - HřištěCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Taneční sálCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - ZahradaCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Fitness prostoryCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - Prostory pro setkáváníCrimson Resort and Spa Cebu - Sport a aktivityCrimson Resort and Spa Cebu - LobbyCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - Salon krásyCrimson Resort and Spa Cebu - Rekreační zařízeníCrimson Resort and Spa Cebu - LázněCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Noční klubCrimson Resort and Spa Cebu - Noční klubCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - Jídlo a nápojeCrimson Resort and Spa Cebu - Jídlo a nápojeCrimson Resort and Spa Cebu - Exteriér hoteluCrimson Resort and Spa Cebu - VyhlídkaCrimson Resort and Spa Cebu - VyhlídkaCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - HřištěCrimson Resort and Spa Cebu - BazénCrimson Resort and Spa Cebu - HřištěCrimson Resort and Spa Cebu - RestauraceCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Pub/loungeCrimson Resort and Spa Cebu - PlážCrimson Resort and Spa Cebu - Bazén


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05