Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 371 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
9,0
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (371)
Seřazeno podle:
Steven C. Páry United Kingdom, 9. dubna 2016
First time visit
5,7
Good room size, decent food, great idea to make the most of the drinks and canapés before dinner. Lovely pool area
Nahlásit hodnocení
Michael B. Obchodní cestující Australia, 7. dubna 2016
2 Day stay for work
6
+ Breakfast was delivered to my room on time, hot and well cooked. - I was surprised that the casino does not have 24 hour restaurant options. + Quite a few good options for dining at standard restaurant eating hours - I had to wait for over 20min to get a baggage porter to my room for an early morning check-out.
Nahlásit hodnocení
Wydia L. Rodiny s malými dětmi Singapore, 31. března 2016
Clean and modern
5
More suitable for family without Young kids
Nahlásit hodnocení
Susan K. Páry Australia, 24. března 2016
Disappointed with Lost Property
5,3
We left our IPAD in our room, disappointed that no one called us to let know particularly that we had our business card stuck to it. Instead they just put it in lost property. Other a great venue, casino, restaurants, pubs and shows to see.
Nahlásit hodnocení
Soh B. Skupiny Malaysia, 19. března 2016
Nice Hotel with Casino
5,7
Value for money & very clean.
Nahlásit hodnocení
Soh B. Skupiny Malaysia, 17. března 2016
Good hotel
5,7
Restaurant food nice...
Nahlásit hodnocení
Brendan A. Páry Australia, 15. března 2016
We Recommend 👌

Rockpool Restaurant excellent food, The pool and poolside bar great cocktails.
9,7
Our stay was great, the friendly and helpful staff went above and beyond to accommodate all our needs.
Nahlásit hodnocení
Yuen H. Páry Malaysia, 14. března 2016
Hotel
5,3
clean hotel, nice staff.
Nahlásit hodnocení
Julie L. Skupiny Australia, 13. března 2016
50th celebration ..
6,7
Stayed overnight for a friends 50th Bday ... Met friends for dinner at the Atrium .. Yummm ! Back to our lovely luxe room with a fantastic river view for more champers and freshen up , then down to the Casino for a flutter ., Great night .,
Nahlásit hodnocení
Franky S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 12. března 2016
It is a huge hotel but need to state that it is al
4,7
So that we dont get surprise when we bring the kids out, also location is out of perth, that need to be ststed, value for money if we didnt upgrade to a room with a view. Breakfast is great
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04