Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vybavení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vchod Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty
Oblast: Burswood Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 325 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (325)
Seřazeno podle:
James S. Obchodní cestující United Kingdom, 21. srpna 2015
Great hotel

Restaurants, ambiance and style
9,3
Had a great stay, plenty of places to eat, beautiful surroundings.
Nahlásit hodnocení
Chong T. Páry Singapore, 6. srpna 2015
Worth It.

Clean, staffs very friendly and helpful.
8,3
Good, room was quite big,near to Burswood train station.Except breakfast is not included.
Nahlásit hodnocení
Juliette D. Obchodní cestující Australia, 5. srpna 2015
Convenient, clean and a great room

Room standard was great, staff were lovely and accomodating, breakfast was worth it
9,7
I have stayed here a few times, as a home during conferences at a function centre near the Tafe, and have had nothing to complain about. Its comfortable, very convenient and quiet. Close to river with great city views.
Nahlásit hodnocení
Kee C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. července 2015
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Nahlásit hodnocení
Wei S. Páry Singapore, 12. července 2015
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Nahlásit hodnocení
Carol H. Rodiny se staršími dětmi Australia, 6. července 2015
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Nahlásit hodnocení
Teh W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 5. července 2015
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
Nahlásit hodnocení
Andrew M. Obchodní cestující Australia, 5. července 2015
Hard to Fault

Room, staff and food
10
This is one of the best hotels in Perth, rooms are appointed well, clean, comfortable. Staff are helpful and the food is great
Nahlásit hodnocení
William C. Obchodní cestující Australia, 3. července 2015
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Nahlásit hodnocení
Christine R. Páry Australia, 1. července 2015
Quiet Luxury

Reasonably close to the airport and the city. Many dining options for all budgets at the Casino. Great staff and beautiful room.
10
We loved our stay. Late checkout was given on request. Concierge were very helpful with extra shampoo request. Bed was very comfortable. Best part was not having to go anywhere to find multiple dining options. We just wandered through the Casino and complex til we found somewhere perfect for us. Will stay again.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03