Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vybavení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vchod Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty
Oblast: Burswood Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 320 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (320)
Seřazeno podle:
Kee C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 19. července 2015
Clean & comfortable

Food are delicious especially Chinese restaurant & Japanese cuisine
8,7
I found it comfortable & highly recommended that Chinese restaurant named Silk
Nahlásit hodnocení
Wei S. Páry Singapore, 12. července 2015
Clean and convenient

Near Casino, Near good Restaurants and centrally located
7,7
Stay was good and the staff were helpful and friendly
Nahlásit hodnocení
Carol H. Rodiny se staršími dětmi Australia, 6. července 2015
My short stay

The room, food and cost
10
beyond my expectations
Nahlásit hodnocení
Teh W. Rodiny s malými dětmi Singapore, 5. července 2015
Not worth the money

-
4,3
Security staff were very rude. Looked as though we owe them a living, no.smile, so rude when they speak to guests (these are paying guests, made them felt so low down). Stayed at Crown Melbourne last November. The attitude of security staff at Perth paled to the team in Melbourne. No, I won't come back. is not worth it. Ended my 16 days trip with bad after taste.
Nahlásit hodnocení
William C. Obchodní cestující Australia, 3. července 2015
Crown Metropol Perth

Service, rooms, food
9
Nahlásit hodnocení
Darren W. Jednotlivci Australia, 28. června 2015
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Nahlásit hodnocení
Ian M. Páry Australia, 27. června 2015
U

I
7,3
Nahlásit hodnocení
Vera B. Obchodní cestující Australia, 26. června 2015
Excellent stay

Everything everything everything
10
Nahlásit hodnocení
Kathleen S. Páry Australia, 23. června 2015
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Nahlásit hodnocení
Kelvin C. Páry Australia, 20. června 2015
Value for money

Value for money on promotion . Location n entertainment
8,3
Very comforting
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04