nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vybavení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vchod Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty
Oblast: Burswood Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 284 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,3
Poloha
8,6
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (284)
Seřazeno podle:
Zoe J. Páry Australia, 4. října 2014
Beautiful hotel, perfect stay

Amazing comfort, view and great staff
8,7
Excellent. Upgraded to spa room when we checked in - love this hotel.
Enrico F. Páry Indonesia, 1. října 2014
well located hotel with casino

casino, clean and big sizw
7,7
An ideal hotel in Perth with its own casino.
Jane-Marie S. Rodiny se staršími dětmi Australia, 1. října 2014
Over priced for the room and service standard

Location, quality fittings, variety dinning
6,7
Service is poor, lacking warmth
Clodagh I. Jednotlivci Australia, 24. září 2014
Services unavailable yet promised when I booked

The front door man who helped me with my luggage and delivered my luggage to my room very efficiently
6
Eng T. Jednotlivci Singapore, 21. září 2014
Fair casino hotel

Organization, cleaniless. Good location
6,7
Sarah H. Obchodní cestující Australia, 20. září 2014
Perth Glory

Resturants, Rooms and Winning!
10
Fantastic, simply awesome.
Patrick O. Páry Australia, 14. září 2014
Overnighter for Rolling Thunder Vietnam

Amenities, food, staff
9,3
It was great. Check in was quick, staff were efficient and friendly. Location was ideal with numerous restaurants, the casino and the river close by
Ronald F. Páry Australia, 7. září 2014
Great Atmosphere

The atmosphere, Casino & friendly staff.
9,7
Enjoyed our weekend getaway, staff was great, entertainment was great but all in all a really great hotel to stay indoors.
Ivan A. Rodiny s malými dětmi Australia, 6. září 2014
birthday

location pool for kids , food
6
after rooms sorted out to what we requested a good stay
Kim B. Páry Australia, 5. září 2014
Excellent Stay

Lots to do, value for money upgrade, great views
8
We stayed at the Crown for one night as we were attending a show, there is so much to do, whether you like gambling, watching sport in the Carbon bar, to just socialising. We had a great stay and will be back.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby


AS-AGWEB-3C07