Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Bolton Avenue and Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : InterContinental Perth Burswood Hotel
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vybavení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Vchod Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty
Oblast: Burswood Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 315 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
8,6
Stav hotelu/čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (315)
Seřazeno podle:
Darren W. Jednotlivci Australia, 28. června 2015
Nice facilities, good location, good size room.

Close to airport. Restaurants. Casino attached.
7,7
Ian M. Páry Australia, 27. června 2015
U

I
7,3
Vera B. Obchodní cestující Australia, 26. června 2015
Excellent stay

Everything everything everything
10
Kathleen S. Páry Australia, 23. června 2015
Relaxing in style

The friendly and helpful staff. Location and to the door entry by transport. Everything you need was at your fingertips.
10
We were very happy with our stay. We were there to celebrate my husbands birthday and the staff were so helpful and friendly and might I say it was a pleasure to even have some very funny staff as well. Everything was very clean. I can also say that it was family friendly as well which was lovely to see. The food was very nice and we had so many choices. Our room was very comfortable and clean with a great view of our city. Thank you again, I'm sure we will be back again soon.
Kelvin C. Páry Australia, 20. června 2015
Value for money

Value for money on promotion . Location n entertainment
8,3
Very comforting
Sarah A. Páry United Kingdom, 17. června 2015
Convenient location

Location
7,7
Very comfy bed
Malcolm C. Obchodní cestující Australia, 5. června 2015
Parking only negative!

Convenience for Racing Symposium, Air Port and City
9
Parking in undercroft needs reserved area for Guests
Patricia N. Páry Australia, 1. června 2015
Overpriced Hotel - Charge you for EVERYTHING!!!
7
Disappointing! Stayed for my sons wedding. Initial problem was checking into Bride & Groom room for them to change - apparently a huge issue! Massive queue at check-in - finally get to desk to be told room not ready (3.30pm by this time - checkin from 3pm) we were among several with same issue, so waiting, waiting. Finally get in have a cup of tea - all good. No hand towels in bathroom. Comfort & presentation were good won't take that away from them. Up in the morning with another cup of tea then down for breakfast. Another queue to get into Atrium for $45 buffet brekkie but closed within an hour so not worth it so went across to MerryWell. Quite expensive and food was terrible, service slow and food cold. Checkout - another queue so used Express Checkout. Get home & email account arrived in my inbox with $5.50 charge - for 4 of the little milk cartons we used for the cups of tea!!! Unbelievable! First time ever I've been charged for milk! I'm so cross. It's not the money it's just the principle of this supposed 5 star venue offering much less by the way of service & quality. Never Again - buyer beware! You have been warned - it's not worth the $300 / night price tag. Also heard another guest who didn't have a credit card had to have $200 deducted from his cheque account (to cover mini bar costs) fair enough but wouldn't get it credited back for 3 - 5 DAYS !!!!!! Who do they think they are - they can't treat people like this!
Garnyaluck P. Obchodní cestující Thailand, 26. května 2015
n/a

n/a
8
Bader A. Páry Kuwait, 20. května 2015
excellent

location , services , facilities
9,3
very good hotel and its one of the best hotel i ever stay

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Metropol Perth Hotel PerthCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06