nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Crown Metropol Perth Hotel

Great Eastern Highway, Burswood, Perth, Austrálie 6100 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : InterContinental Perth Burswood Hotel

Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Koupelna Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restaurace Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restaurace Crown Metropol Perth Hotel Perth - Restaurace Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hotelu Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge
Crown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízení Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lobby Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/lounge Crown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostory Crown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hosty Crown Metropol Perth Hotel Perth - Lázně
Oblast: Burswood Počet pokojů: 200

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 261 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,6
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,5
Všechna hodnocení (261)
Seřazeno podle:
Theresa M. Skupiny United Kingdom, 16. července 2014
Casino security staff are appalling and disgusting

Rooms choices theatres
6,3
The hotel is fab. However being 27 and providing my full british passport and driving liscence i was treated in a disgusting manner by the casink security staff as they didnt think i looked like my.passport photo. Despite also providing my driving liscence which was taken last month. I was made to feel like i was in the wrong and many other guests were looking on wondering why i was being held aside while everyone else breezed through. If i had known the trouble it would have been i would not have stayed at this hotel as the cadink was a major reason for our stay. I am still very angry.
Raymond E. Páry Australia, 30. června 2014
Most enjoyable

great room, good service & Nice restaurants
9
wonderful
Peter B. Skupiny Australia, 28. června 2014
It was luxury and very enjoyable

Luxury Clean Fun
9,3
Excellent cant wait to go again its well worth the stay if you want to splash out on a Romanic stay
Kara S. Skupiny Australia, 28. června 2014
Fantastic

Location Style Price
10
Fabulous. We stayed here for my daughters 18th birthday and were looked after very well.
Julia A. Páry Australia, 28. června 2014
Great

Rooms food staff
9,3
Really good
Sunita F. Skupiny Malaysia, 23. června 2014
Enjoyed the comfort, view and amenities.

Room was clean.love the his and her sinks, bathtub and the view of both television and sky from the bathtub
9,7
Enjoyable. Staff took time to explain room options. Booked the hotel for my husband's birthday.loved the champagne and chocolate provided
Jason C. Páry Australia, 20. června 2014
Good accommodation, poor guest services

cleanliness, finishes, accommodation
6,3
Average. Called guest services for extra shower and bath gel - nothing was delivered. Called guest services for extra tooth brush - nothing was delivered. Was woken up early by the noise from construction works on adjacent site. Otherwise would have considered. Overall standard of accommodation was good, however staff services was unsatisfactory for a 5 start hotel.
Jason M. Skupiny New Zealand, 19. června 2014
Very comfortable great service and good food

Service Food Entertainment
10
Great place to stay, food and entertainment . Highly recommend.
Robert C. Obchodní cestující Australia, 19. června 2014
great

entertining alive food
9,7
great
Raymond S. Jednotlivci Australia, 18. června 2014
comfort

clean comfortable central located
8,7
Great

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Crown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - KoupelnaCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestauraceCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestauraceCrown Metropol Perth Hotel Perth - RestauraceCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Interiér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Rekreační zařízeníCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pub/loungeCrown Metropol Perth Hotel Perth - Fitness prostoryCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - LázněCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - VchodCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - VybaveníCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - Pokoj pro hostyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - BazénCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - Exteriér hoteluCrown Metropol Perth Hotel Perth - LobbyCrown Metropol Perth Hotel Perth - Bazén


AS-AGWEB-3B08